Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! fórum

Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)

7857. Brigee77 (válaszként erre: 7854. - 1e454498dd)
2017. júl. 3. 06:37

Szia Ági!

Tudom hogy most nagyon nehéz, de arra kell gondolni hogy minden rendben lesz ! A baba ott van , és ott is marad ! Lehet hogy egy hematóma vagy sajnos a másik baba volt :( ahogy a Heida is írta mindenképpen szuriban kellene a progi a felszívódás miatt , szigorú fekvés, rutaskorbin, magnerot ! A kaálival mindenképpen beszélj ma !

Mindannyian szorítunk Nektek !!!!

7856. e18f2d4ad1 (válaszként erre: 7854. - 1e454498dd)
2017. júl. 3. 06:04

Szia Ági!

Engem többször elöntött a vér és görcsöltem a 7. hétig. Sosem láttak a baba mellett vérzést. Pihi + magnézium, ennyit tudsz tenni, meg kapnod kellene Prolutex szurit az Utro mellé. Menj minél hamarabb a Kaáliba!

Mivel magas volt a HCG, lehet, hogy egy másik baba, aki szintén megtapadt, elment. 😥

Kitartást!

7855. h.adri. (válaszként erre: 7854. - 1e454498dd)
2017. júl. 3. 06:03
Jaj Ági, nagyon szurkolok. Veled vagyok.
2017. júl. 3. 04:26

Nem tudok aludni.... Este fél 7-kor begörcsöltem, elkezdtem vérezni.:( Lementünk a János Kórházba, megvizsgáltak, elvileg minden rendben, 1 szép petezsák, benne egy szép szikhólyag. Fekvés, sok magnézium, utrogestan. Ennyit tehetek.:( Kedden vagy szerdán menjek a Kaáliba ultrahangra. Sajnos még mindig görcsölgetek. Nem tudom, mi lesz.:( A doktornő azt mondta, fenyegető vetélés. Csak remélni tudom, hogy kapaszkodik rendesen a babám.

Wester, sajnálom, hogy így alakult nálatok, de jó, hogy már ilyen nagy a lányod, megérti. Az enyém csak érzi, hogy valami baj van, de a kis 3 évével nem érti...

Adri, drukkolok, hogy minden rendben legyen!

7853. h.adri. (válaszként erre: 7852. - Wester)
2017. júl. 2. 21:17
Köszi. Nagyon jól esik. Kicsi lánykád miatt megértelek, de a gyerekek nagy túlélők. Ne aggódj!😊
7852. Wester (válaszként erre: 7851. - H.adri.)
2017. júl. 2. 20:35
Remélem Adri, hogy neked is beágyazódásos vérzésed volt, mint nekem és holnapra két szép csikos teszted lesz! Csajok olyan szomorú vagyok, hazajött a nagylányom, tele van a szája fertőzésekkel és nem tudjuk eldönteni, hogy afta vagy herpesz. Ha herpesz az nagyon gáz- ezt Fülöp is külön mondta, hogy se herpeszes se bárányhimlős közelében nem lehetek, mert akkor le kell állnom a prednisolonnal, ami nálam végzetes lehet. Úgyhogy átköltöztettük anyósomhoz a lányomat- jövő héten napközis táborba fog járni a Marczibányi térre, anyósom 2 perce lakik onnan- tehát ebből a szempontból jó, de azért úgy lógatta az orrát , amikor elment..Megérti persze, de akkor is olyan rossz:( Azért az exférjemre haragszom, se orvoshoz nem vitte, se kenőcsöt nem vett, miközben úgy néz ki a 12 éves gyerek, mintha frissen most töltötték volna fel a száját...:(
7851. h.adri.
2017. júl. 2. 19:37
Köszi Lányok a bíztatást. A reggeli hirtelen vérzés alábbhagyott, ha elmegyek pisilni akkor jön valamennyi. Ezérz aztán nem is merek sokat kijárni. A mindjárt megjön érzés azért megvan, de nem annyira erősen, mint reggel. Vettem tesztet, reggel ránézek és utána felhívom az orvosomat. Olyan nagy csoda lenne és olyan jó lenne egy pozitív teszt. Puszi Nektek😍
7850. Wester
2017. júl. 2. 16:02
Pont ezért teszteltem a tüszőrepesztő beadása utáni 8. Naptól. A 9. Nap meg halvany csíkos volt, a 10. Nap már egyértelműen negatív.
7849. Kisbogyo72 (válaszként erre: 7848. - Wester)
2017. júl. 2. 15:33
ET+4. napon az ovitrelle nem kavar hat még be az eredménybe? Vagy te nem kaptál?
7848. Wester (válaszként erre: 7844. - H.adri.)
2017. júl. 2. 12:19
Nekem a Predictor Early ET+4 naposan nagyon halványan pozitív lett, a Clearblue digitális másnap lett pozitív. De én 6 napos babát kaptam vissza! Használtam még 450 Ft-os Rossmannos tesztet, az arra jó volt, hogy kövessem a csík sötétedését. 950-es hcg mellett lett sötétebb a tesztcsík, mint a kontroll, ET 14. Napon.
7847. e18f2d4ad1 (válaszként erre: 7843. - H.adri.)
2017. júl. 2. 11:33

Most mondok/írok egy durvát: nálam is hétvége volt akkor, kiirrigáltam este a vérzést és felraktam a Crinone-t. Igaz, a vérzés napján 10-es érzékenységű teszttel teszteltem alig látható pozitívat. 2 nappal később hétfőn is csak 35 volt a HCG, csoda, hogy látszott. Akkor nézettem progit, 1 körül volt. A doki szerint baromság volt nézetni, mert ezeket a mesterséges progikat nem úgy mutatja a vérteszt.

Szerdán nézték meg UH-on, akkor 8 mm nyálkahártyát láttak. 1 hét múlva petezsákot.

Egy csodának tartom a babámat, de létezik!!!

7846. 1e454498dd (válaszként erre: 7844. - H.adri.)
2017. júl. 2. 11:23
Én a DM-ben vettem Predicator earlyt és Clearblue-t. Ezek elég drágák, de jók. Valószínű, hogy az olcsóbbak között is van megbízható, de azokat nem próbáltam. Ha biztosra akarsz menni, nézess HCG-t vérből!
7845. e18f2d4ad1 (válaszként erre: 7842. - Magni1)
2017. júl. 2. 11:04
Szerdán voltam, akkor voltam 9+1 hetes. 1 héttel le van maradva a babám a fejlődésben, de úgy tűnik ez konstans az elejétől kezdve. Kellene egy normális szülész-nőgyógyász Pécsen sürgősen, de nem találok. Vagy nem pécsi kórházban dolgozik, vagy szabin lesz most hetekig, vagy nem vállal szülést, vagy nem tudok elérhetőséget hozzá... Be kellene jelentkeznem 12 hetes vizsgálatra. Pénteken megyek védőnőhöz.
7844. h.adri.
2017. júl. 2. 10:49
Így viszont tesztelek holnap. Milyet vegyek? Soha nem vásároltam még...olyan rendesek vagytok. Nagyon köszönöm.
7843. h.adri.
2017. júl. 2. 10:45
Köszi lányok, közben nekiálltam vérezni is elég intenzíven. Soha még nem volt ilyen, hogy progi pótlás mellett vérezzek. Persze pont vasárnap. Holnap felhívom az orvost. Hát. Nem örülök😣
7842. Magni1 (válaszként erre: 7841. - E18f2d4ad1)
2017. júl. 2. 10:44

Na hello!

Nálad most mi a helyzet? Minden rendben? Sokat gondoltam rád.

Mikor mész legközelebb uh-ra?

7841. e18f2d4ad1 (válaszként erre: 7838. - H.adri.)
2017. júl. 2. 10:35

Ilyen nekem is volt, Crinone mellett. Aztán komplett brutális menzeszes vérzés lett belőle 5 napig. Közben pozitív teszt. Most már keze és lába is van a babámnak.

Szóval ez nálad mind semmi rosszat sem jelent egyelőre, sőt!

7840. Wester (válaszként erre: 7838. - H.adri.)
2017. júl. 2. 10:17
Adri, nekem rendes pecsételő vérzésem volt az beültetés utáni 5. és 7. napon- pozitív teszt melett!!! A Crinone nekem nem jött be, nekem is felmarta és belőlem is jött barnás. Nekem lecserélték prolutex injekcióra és utrogestanra, remélem most jó a progiszintem, majd hétfőn tudom meg. A mindjárt megjön érzés szintén megvolt és én rohangáltam a WC-re megnézni, mint Agi. Klasszikus terhes tüneteim pedig egyáltalán nem voltak akkor még!!! (Nem tesztelsz? Megvárod a vérvételt?)
7839. 1e454498dd (válaszként erre: 7838. - H.adri.)
2017. júl. 2. 09:39
Adri, ez még semmit nem jelent. A "mindjárt megjön" érzés pozitív teszt előtt jellemző, nekem harározottan volt. A lányomnál óránként szaladtam megnézni, megjött-e, annyira biztosra vettem, hogy ennyi volt. A Crinone pedig okoz barnázást a hüvelyben. Próbáld lekötni szerdáig minden percedet, hogy ne ezen kattogj! Tudom, ezen fogsz:)) Nagyon drukkolok!
7838. h.adri.
2017. júl. 2. 08:46
Sziasztok, szerdán megyek a FET utáni vérvételre. Pár napja a mindjárt megjön érzésem van, hol erősebben, hol épphogy. Ma pedig pici barnaságot láttam, a crinone géllel ürülve. Mindig van valami. Annyira ki vagyok ilyenkorra már feszülve, minden jelre ugrok. Pedig próbálok uralkodni magamon. Bocsánat a picsogásért, de Ti értitek miről is beszélek😉
7837. Hanga05 (válaszként erre: 7836. - Flóra1976)
2017. júl. 1. 16:36
Sziasztok! Rutinból nem szerencsés allergiavizsgálatokat végeztetni, hacsak nem merült fel korábban, hogy valamelyikre (tojás, szója, mogyoró) allergiás lennél. Attól, hogy kijön valami pozitivitás a vérvételen, még nem biztos, hogy allergiás vagy. Ezért nem végeztetik rutinszerűen lipid előtt.
7836. Flóra1976 (válaszként erre: 7835. - Wester)
2017. júl. 1. 15:10

Húúúú.. ez tényleg elég sok. Akkor most 0. IVIg nem volt?Mire jó ez a PRP sajátvér kezelés? Hallottam már róla, de terhességgel összefüggésben még nem::((

Akkor tejfehérje, szója és földimogyoró allergiát kell nézetni a lipidhez, mást nem? A prednisolon 25 mg-ot ki javasolta? Eddig azt nem szedted? Csak kapkodom a fejem.. Na, de mindegy, sikerülni fog és csak ez a lényeg!!!Flóra

7835. Wester (válaszként erre: 7834. - Flóra1976)
2017. júl. 1. 14:10
Nekem Cipruson azért nem adták be, mert mondtam, hogy tojásfehérje allergiám van. A vivőanyagban van tojás, nekem száz éve az is pozitív lett az allergiateszten- de pont egy tojasdiéta után csináltam. Most nézettem szóját, földimogyorót is. Fülöp azt mondta, hogy a magas NK sejtarány miatt jó lenne a lipid- de az allergia miatt nem meri beadni Ő sem. Most Omacort szedek, napi 5 szemet- hát ez se lesz egy olcsó mulatság, mert a 28 db-os doboz 6 ezer ft...Cipruson egyébként kaptam PRP kezelést- ez sajátvér kezelés, 500 euro volt- Fülöp szerint ez jó döntés volt. Igen, már a 4. Héten kaptam iviget, a PRP- pedig még leszíváskor. Tegnaptól 25 mg prednisolon is megy. Egy zsáknyi gyógyszert szedek, egyszer tényleg kiszámolom mennyi a havi költsége a gyógyszereimnek- nagyon bízunk benne, hogy most lesz értelme!
7834. Flóra1976 (válaszként erre: 7819. - Wester)
2017. júl. 1. 13:32

Sziasztok,szia Wester! Ezek nagyon jó hírek!!!!Most minden rendben lesz!!! Azt akartam kérdezni, hogy neked most miért kell a lipid? Nem Iviget kaptál? És milyen allergia vizsgálat kell hozzá? Nekem nem mondtak ilyesmit, csak annyit, hogy nagyon ritka esetben zsírembólia lehet a lipidtől. De Kőrösi dr. azt mondta, hogy nála még ilyen nem volt és más mellékhatás sem.

Flóra

7833. Wester (válaszként erre: 7832. - 1e454498dd)
2017. júl. 1. 12:11
Igen, olyan tág a normális tartomány, hogy abba bármi belefér- majd az ultrahang lesz a döntő!!! Nagyon izgi!!!
7832. 1e454498dd (válaszként erre: 7831. - Wester)
2017. júl. 1. 12:03
Igen, 9-én volt a leszívás, 12-én a transzfer. Még bármi lehet. Találtam példát alacsonyabb HCG-vel ikrekre, és magasabb HCG-vel egy babára. Izgalmas:)
7831. Wester
2017. júl. 1. 11:03
Ugye jól emlékszem, hogy Neked 9-én pénteken volt a leszívás? (Nekem aznap volt a transzfer). Így viszont simán lehet, hogy ebben a körben kimaradtok a CSOK-ból, és egy baby van, csak a hcg értékeid a felső tartományba tartoztak. Vagy rosszul matekozok? Persze majd az ultrahang lesz a döntő!
7830. Wester (válaszként erre: 7829. - 1e454498dd)
2017. júl. 1. 10:57
Csak hétfőn tudom meg a pénteki hcg eredményt :(. Fél 2-re mentem ultrahangra, persze volt egy kis csúszás, így kb fél 3-ra értem át a laborba vérvételre. A telefonban mondták, hogyha 2 után megyek, akkor csak hétfőre lesz eredmény...Gratula a 3+os eredményhez!
7829. 1e454498dd (válaszként erre: 7819. - Wester)
2017. júl. 1. 09:58
Wester, drága, HCG? Nekem ma lett 3+ a teszt. Csak egy kicsit maradt le...:))
7828. NOIX73 (válaszként erre: 7819. - Wester)
2017. jún. 30. 22:22

Ez nagyon jó hír! Csak így tovább! Apró lépésekkel a cél felé.

Hajrá kis cseresznyék, kapaszkodjatok, fejlődjetek.

Várjuk a jó magas HCG eredményeket !

N

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook