Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Koszi Agi 😊
Ez megnyugtato azert, hogy nem lehetetlen.
Mondjuk a szerencse es en nem vagyunk baratok, bar minden nezopont kerdese.
Mindennel elegedett vagyok az eletembe, csak a kozos gyerkoc hianyozna.
Én legtöbbször 3 naposakat kaptam, talán 2 alkalommal 5 naposakat. Mind a két gyerekem 3 naposként lett beültetve, az elsőnél 13 embrióm volt, 6-ot 1 naposan fagyasztottak, 4-et 3 naposan, 3-at visszakaptam. Nem is akarták elvinni őket 5 napig. A kiscsaj végül az 1 naposan lefagyasztott, majd felolvasztás után 3. napig elvitt "csomagból" való.
És igaz, hogy hatalmas szerencse is kell ehhez az egészhez.
Ja igen, en a sima "mazlis" lombikrol beszeltem csak. Pgs-hez nem tudok hozzaszolni.
Engem egyebkent most sziven utotott ez a mazli...hogy akkor sikerulhet a sima lombik.
Eddig inszemre mondtak mindig nekem, hogy az mazli, lutri, a lombik sokkal eselyesebb.
Erre, a sima lombiknal is azt olvasom, h ha mazlija van az embernek....ertem en, h itt se tuti a siker, de en bizom benne, hogy mazlim lesz 😊
Sajnos ez a pgs nagyon sokak szamara elerhetetlen.
En erre ketfele okot olvastam.
Az egyik sima naptar. Azaz ha a 3.nap hetvegere jon ki, es nem dolgoznak, akkor elviszik 5 napig.
Ha 5-nel kevesebb embrio lett akkor 3 nap utan beultetik, mert a mehben kedvezobbek a feltetelek a megmaradashoz. Ha tobb van, akkor elvihetik az 5.napig, mert akkor aki eletkepes volt, az az 5.napig is fejlodik kint, es azok a babok erosebbek.
Eslő stimu Prága Menopur + Gonal F volt ott lett 5 tüsző
Második Stimu Forgács Meriofer+ Benfola+Closlbegyt 11 tüsző
Most 4 tüszőcske van holnap màr nem megyek el a 3. UH itthon mert már nem látom értelmét szóval lesz ami lesz. Nem tudom mekkoràk most azt tudom h 1 volt 20mm a 4 ből két napja a többi alakulóban szóval ilyenkor nem tudom mit kellene tanácstalan vagyok de megyek mert elkezdtem akkor végig csinâlom..
Sziasztok csajok!
vissza olvasgattam és bizony én is 4,4 AMH-val napi 4 menopurt szúrtam.Brnóban ez a protokoll ahogy látom.Mindenki ezt kapja és kész.de nekem most egy másik kérdés kering a fejembe.Hogy van az hogy valaki 3.napos embriót kap vissza és terhes lesz Míg máshol elviszik 5.napig és nem lesz belőle semmi?.ezt ki dönti el ?
Nekem Nlbaby írta itt a fórumon, hogy a closty nem nyerő, akkor kezdtem utánaolvasni és az USA-ban tényleg nem használják. A pontos hatásmechanizmust én sem értem.
Cica Cipuson 8 tüszöm lett, 6 petesejt és 2 volt egészséges. Brutál mennyiségű hormont kaptam: 300 Gonal F és 150 Menopur. De bejött :)
Sziasztok,
Nekem a mostani stimulációm napi 2x5 Menopur/Meriofert volt.
Alig lett valami és az is rossz minőségű...
Szóval egyre inkább Wester véleményét osztom.
Ja és a leszívás után az ügyeleten kötöttem ki,mert ettől az óriási dózistól az egyik oldali petefészkem a többszörösére dagadt pokoli fájdalommal.
Legközelebb én is a Gonal-F/Bemfola stimulációt kérem.
Linda
Szia Cicca!
Én is tudok egy sikeres PGS-es lombikrol, lehet hogy a kettô ugyanaz.
Ugy tudom hogy 4 Menopur fölé nem mennek, az ott a max. Igy legfeljebb a csokkentes lehet opcio.
Szia Nita!
Én is kikuldtem mindent, korábbi stimu lapokat is.
Azt jol ertem hogy Neked a Forgachban volt 5 tuszô a Menopur+Gonal koktéllal?
Kivancsi leszek mit mond Bagocsi. Te akkor csutortokon mész hozzá ki a leszivasra? Vagy az lesz a 3. UH?
Komolyan a closty 40eseknek ilyen car?
Hu hát en a 38 evemmel is azt kaptam, akkor lehet rossz minoseguek lettek ettol a sejtek? Az elso inszem még osszejott, aztan mar nem.
Szia Wester,
Igen mindenfele AMH esetén azt lattam h 4 Menopur. Fura h mindenkinek ugyanarra és pont ugyanannyira lenne szuksege.
Sziasztok Macs nagyon sajnálom bíztam pedig ..
Siker én is megkérdeztem h lehet e változtatni de nem válasz volt nekem is! Nekem ez a 2. Menopur volt de azt Gonal F kombinálták ott is 5 tüsző lett mind megtermékenyült de csak 1 embrió.
A Forgács koktèl az volt a nyerő eddig!
Szóval én se értem de meg fogom kérdezni tuti csütörtökön! Amúgy a Bagocsi nagyon rendes volt mert én csatoltam neki is mindet és írt ha bármi van kérdezzek és mindent átveszélünk a találkozás alkalmával!
Cica természetesen vannak sikerek másik fórumon a lányok írták !!!
Wester ugy látszik én is úgy reagàlok ahogy írtad!
Úgyhogy most tényleg nagyon semmit nem érzek Ági nem temetem a stimut de most nem úgy foglalkoztam vele mint az előző két alkalommal ez tény.
Macs, nagyon sajnalom a mai hireket.
Legkozelebb sikerulni fog!
Macs777: pihenés
Bobo78: FET később
Réka973: ♡, Csoda=Ember+szénakazal+ZúrIsten;)
Danoni: 12. heti ultrahangon (11. 21.) minden rendben
Anikó: petesejtdonoros lombik októberben
Beepemp: pihenés
Wester: babácska szépen növöget
Szonáta: pihenés, konzultáció decemberben, következő IVF kb. februárban
Mrea: FET novemberben, ultrahang: 11. 23.
Magni1: Amélia Anna megszületett 2017. november 7-én, 53 cm-rel és 3170 grammal:) Gyönyörű hajasbaba♡ Szívből gratulálunk, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!
Siker2017: stimulációs lombik a Reprofitnál
Dulche: pihenés
H. Adri.: 1. terhességi ultrahang: 11. 22.
Heley: ?
Pálma40: Leszívás:11. 14., FET később
Brigee77: pihenés
Dixi 1: petesejtdonoros FET: 11. 14.
Tesztelés: 11. 28.
74Nita1105: stimus lombik, kezdés: 11. 12.
Leszívás: 11. 23.
Catwalk75: pihenés, petesejtdonoros lombik
Ursula33: konzultáció Franciaországban: 12. 05., konzultáció a Forgács Intézetben februárban, stimulálás áprilisban
Keby1974: pihenés
2015fun: pihenés
NOIX73: pihenés
CsibeMazsola: ?
Heida: babácska szépen növöget
Kicsicsíra: ?
Ancsa77: pihenés
Rozi987: pihenés, vizsgálatok, készülés lombikra
Vmacska: pihenés, konzultáció: 01. 03.
Póknyuszi: stimuláció kezdete: 11. 16.
Herzi: pihenés
Atommaki: stimuláció kezdete: 11. 19.
Méryenn01: stimuláció kezdete: 11. 16.
Mokix: pihenés
Jszvi04: beültetés: 11. 22.
Zsanci79: 1. konzultáció: 11. 29.
Mufurc77: stimulációs lombik, leszívás tervezett időpontja: 11. 24.
Excaliburné: pihenés
Cica45: lombik januárban
Deduka: 1. terhességi ultrahang 5+4 hetesen (11. 21.): 7,5 mm-es petezsák szikhólyaggal
Audreyenn: előzetes vizsgálatok
Ági'74: babácska szépen növöget
Lapbarna: tiszteletbeli tag, mindannyiunk tündérkeresztanyja
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg