Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Ursula neked még nem volt stimulációd.
Ez most lehet jól jön majd.
A szervezeted lehet fog reagálni az AMH eredmény ellenére.
A Q10-et már én nem szedem,mert nekem sem tett jót.
Nekem a Kaáliban azt mondták vérvételkor, hogy az Ovitrelle 10 nap után tűnik el a vérből. (A vizeletből nem tudta megmondani.) De ez egy egész toll Ovitrelle-re vonatkozott.
Tegnaphoz képest nem erősödött? Az még nem akkora baj.
Sziasztok! Ma megint teszteltem kíváncsiságból (tudom hülye vagyok, mert csak stresszelem magam ),10-sel de ma is egy alig látható második csík van.
Nem tudom, hogy a vasárnap esti fél Ovitrelle lehet -e még.
De ha mondjuk nem az Ovitrelle hatása, ezek szerint nem erősödik a csík. :-(
Este még visszaírt az unokahúgom férje, hogy oké, legalább tudjuk à készletet, de 43 és fél évesen az lenne a csoda, ha jobb lenne. Őt sokkal jobban aggasztja az anti TG, hogy miért 510 ? Rá is írta a papírra, amit vissza szkennelt, hogy "Hashymoto???"
Azt mondta, hogy ilyen anti TG - vel neki se menjünk a lombiknak, mert ha sikerül is sejtet nyerni, akkor sem fog megmaradni. Még donor petesejt sem.
Kedves Ursu! Ne keseredj el!
Amikor kezdtük a lombikot minden szar nélkül volt az AMH 1,1,majd lombik után méhpempő,Q10,számolatlanul sok vitamin után:0,69...(FSH:15)majd astaxanthint+argimen max-ot szedtem:1.49 lett...FSH(9.8)
Ergo:lehet javítani rajta!
Mellékesen megjegyzem,hogy a teákat(barátcserje-palástfű) sem iszom és a mensim rendszeres...még a lombik után is!!!!!
Van,amikor a szervezet nem tudja mit tegyen a sok bevitt vitamin és füvek miatt....
Az Amh attól függően változik hogy melyik ciklusnap történik a vérvétel. Nekem először 4,7 volt, majd a következő évben 2,6 lett. Teljesen kétségbe estem hogy így merül a petefeszkem.., Legutóbb - több Ivf után - nezettem és 3,6 lett...
Úgyhogy lehet érdemes lenni ismét megnézetni a ciklus 3-5. napja között.
Szerintem meg ne add fel! Egyébként is nagyon sokaknak kisebb Amh értek mellett is született babája.
15 hónappal ezelőtt az AMH 0,42 volt, az FSH 17,6 a D vitamin 17.
Az a durva, hogy azóta fogytam 10 kilót, full egészségesen élek, kétpofára zabálom a méhpempőt és a Q10 ubiquinolt. És most az FSH-m 28,9 az inhibinB 8,0 az AMH meg 0,02.
Rendben,köszönöm szépen!
Petefészkem nekem is fájdogált, néha elég erősen.
Kicsit reménykedem annak köszönhetően, hogy többen írtátok, hogy előfordul ilyen!
Köszönöm mindenkinek!😚
Volt. Valószínűleg akkor ágyazódott be.
Sőt, petefészek szúrkálások is voltak.
De a vérzés nekem inkább barnás volt és csak egy napig. Ez biztos mindenkinél más. Többen írták, hogy napokig is vérezgettek, mégis megmaradt a babájuk.
Várj még!
Köszönöm,próbálok megnyugodni és pihenni!🙂
Dokim csak hétfőn lesz.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg