Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
A vv-es nővel beszélgettünk és ő mondta, hogy Phosphatidyl Serine-t lenne érdemes kipróbálni.
Pfúj, azt én sem szeretem, főleg, hogy alapvetően sem eszem cukrosat és az édes ízt sem szeretem. Blööö
Mindenre a maximum időt mondják, de nekem az is 4-5 nap volt. Én semmire nem vártam annál többet. Kivétel ez a citogenetika. Ma jár le a 3. hét és még nem küldték. :/ Ez hiányozik és mehetnék Szakács dokihoz, meg ugye hétfőn Forgi bácsihoz is jó lenne.
Kitartást! Este gyere az eredményekkel, jó eredményekkel! ;)
Itt ülök most a centrumlabban, kicsit fel van fordulva a gyomrom a cukroslötyitő.
A recepciós csaj majdnem 5eFt-al húzott le. (15% kedvezményt nem akarta beszámolni, aszongya, ahhoz egy másik programot is meg kell nyitni... hát hajrá, én kivártam.)
Holnapra /ma estére/ lesz eredmény, kivéve a cöliákia. Arra azt mondták kb.2 hét. Csajok, nektek is ilyen sok volt?
:DDD
Köszönöm. Imádom, hogy csak megszólalok és te egy igazi jó tündérként lököd is a megoldást. Játszik az az orvosi. ;)
De ha nem is, anyának szuper leszel, egy igazi "tyúkanyó", a szó legjobb értelmében. ;)
Addig végzel, hamar megy. Én 7:35-kor értem oda, 4. voltam, 8:30-kor már a kocsiban ültem.
2. emelet folyosó legvége, koppig. Egy ajtóval van leválasztva a várakozó. Érkezési sorrend van. El sem tudod téveszteni. Egy 3-as padsor van az ajtó előtt.
Angyajka, Te mennyi idő alatt végeztél az NK-s vv-el? Ha oda megyek olyan 7.15 körül, akkor 9ig végzek?
Könnyen meg lehet találni, hogy hová kell menni?
Köszönöm a tippet. Beleolvasgatok.
Igen, egy hónap múlva újra kérek egy vérképet, mert a neutrophil meg alacsony. Lehet bekaptam vmi bacit, bár nem érzem magamon.
A 16,8% -ra tippelek en is.
A verkeped alapjan a Lymphocyta % is magas kicsit, de nem veszesen.
A verkepet erdemes lenne megismetelned majd. Fertozes esten ugyanis Lymphocyta % magas lehet.
Szerintem ez nem veszesen rossz lelet.
De ha nalam jobban hozzaertokkel is szeretnel esetleg 'konzultalni', akkor nezz be ide:
Ezen gondolkodta én is, hogy akkor most mi van a d vitaminnal a terhesség alatt...
Lebeszéltem az időpontot az NK funkcióra 8.9.-én megyek :)
Őszintén megmondom, hogy már a szemüvegemet is felvettem, de nem találom. :D
Tegnap is ezt nézegettem egész este, de passzolom. Ezt úgy átlagolják ki valamiből? Ide beszúrom, megteszed, hogy rápillantasz nekem? Hátha Te kiszúrod. Köszönöm.
NK lymphocyta %: 16,8 % ref.: 6,0-23,0
NK funkció 10,1 % ---
NK funkció (számított)59 % ref.: 80-120
NK lymphocyta szám 0,36 ref.: G/1 0,29-0,60
Lymphocyta: 2,15 ref.: G/l 1,10 4,50
Lymphocyta%: 48,4 % + ref.: 24,0-40,0
Az a 16,8 % lenne az?
Azt sem értem, hogy miért csökkent az nk funkció, vagy egyáltalán az mit jelent. :/
Nekem ez nagyon érthetetlen. Szakács dokihoz jövőhéten elmegyek, mert addigra a kromoszóma vizsgálat is meglesz. Hétfőn meg a Forgácsba megyek konzultációra.
Amikor rákérdeztem, akkor azt mondta L-thyroxin, inofolic, d vitamin mehet tovább.
Egyébként napi 4000-t szedek, ennyi van felírva, míg el nem érem a 200-at.
Lombiknál akkor nem is kellene szedni, mert turbózza az nk sejteket? Október elején megyek vissza Wandához és ezt mind megkérdezem, addigra lombikra felkészülős konzi lesz.
Pedig még mondogattam is, hogy viszem a papírt, hogy én azt nem kérem.
Na ja, kicsit módosult.
Viszem a papírt, hogy azt én kérem. Kínomban már nevetek. :)
Ebbol, amit ide beirtal nem derul ki, hogy mennyire emelkedett az NK lymphocyta sejtarany. A leleted elso reszebol derulne az csak ki, nem a szoveges ertekelesbol.
Az viszont erdekes nagyon, hogy az NK funkcio csokkent. Ez azonban szerintem nem lehet oka a meddosegnek.
Szakacshoz mikor mesz?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?