Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
hát még semmi. Holnap lett volna inszem, de 4 domináns tüszőm lett(21-23mm) meg 4 kisebb 18 mm és nem javasolta a doki, mert kockázatos az én alapbetegségem mellett, mert sanszosak az ikrek.
Ugyan azt a dózist kaptam, mint múltkor amiből lett 1 tüsző. Szóval most semmi nem lesz, kaptam repesztőt, hogy ne maradjon ott semmi és ha okés lesz kövi ciklusban bogyó csak kevesebb és ha jó a tüsző inszem.
Te hogy vagy?
Köszönöm szépen. :-)
Te hogy vagy?
Mi újság babaügyben nálatok?
Nem fog kelleni Nektek. ;-)
Biztos van egy általános protokoll, amit mindenkinek adnak, de biztos el lehet ettől térni.
legközelebb (ha lesz) én is megkérdezem, hogy ezekből mi kötelező, és csak azt veszem be.
gyanítom, csak a hormon egyébként :)
hogy hogy Te nem kaptál szteroidot (prednisolonra gondolsz, ugye?)?
nekem azt is kellett.
tök rosszul is voltam tőle :(
Szia!
Igen megmondták, hogy a stimuláció alatt mikor mit kell bevenni. Bár én szteroidot nem szedtem, a páromnak kellett. Mindketten szedtünk a petesejt leszívás napjáig antibiotikumot. Meg hát ugye nekem a szurik minden nap. Plusz Nekem inzulinrezisztenciára és pajzsmirigy alulműködésre is kell bogyókat szednem.
Köszönöm, kedves vagy.
Épp tegnap voltunk a Forgácsban uh-on. 6 hetesek és 4. naposak vagyunk ma. Úgyhogy friss az élmény. Sok sikert kívánok Nektek! :-)
Szia!
Nem is kételkedtem bennük, hiszen, azért vagyok náluk, mert maximálisan bízok bennük. Csak az esetleges mellékhatásoktól tartottam így egyszerre szedve őket. De nem aggódom előre :-). Neked is így kellett szedni, egyszerre? Gratulálok, olyan jó ilyet hallani és hála az égnek, nagyon sok sikeres beavatkozás van náluk. Mennyi idős a pocaklakód?
Szia!
Miket kaptál?
Igen én is többféle gyógyszert kaptam és szuri is volt. Most pedig van egy kis pocaklakóm. :-)
Hidd el tudják mit csinálnak.
Sziasztok!
Egy lombik kezelés alkalmával más is kapott 4 féle gyógyszert és 1 féle injekciót? Aggaszt a sok gyógyszer, amit egyszerre kellení szedni.
Ez nem jó hír. :-(
Ahogy olvasom szinte mindegyik intézetben többet kérnek idéntől. :-(
Valószínű igen, de biztosat akkor tudsz meg, ha náluk érdeklődsz.
Régebben voltak fent árak a honlapjukon, de most én sem találom.
Lányok azt szeretném kérdezni hogy a forgácsba van embrió adományozás?Mert intézetet akarok váltani és ide gondoltam hogy bejelentkezek!
Ja és az ár listát hol találom meg?
Mi lombikra mentünk a Forgácsba, így nem tudok Neked segíteni. Csak javaslom, hogy hívd fel őket és kérdezz rá, az a biztos.
Sok sikert kívánok! :-)
Hú tényleg jó messziről mentek.
Én megkérdeztem, hogy amit lehet vihetjük-e máshonnan. A saját nődokim adott egy csomó mindenre tb-s beutalót. Igaz elég sok utánajárásba került, de minden meglett így. A leletekről fénymásolatot vittünk az Intézetbe.
Nekünk elfogadta az andrológiai eredményeket is, mert ismerte a dokit, aki véleményezte.
Az AMH (anti-müllerian hormon) nincs tb-sen és kérik. Magánlaborban vagy náluk tudod megnézetni, de így is úgy is fizetős. Én azt is megnézettem és vittem.
Ha esetleg felhívod őket mégegyszer kérdezz rá, hogy mennyi pénzt vigyél magaddal.
Tb-s vagy fizetős lombikra mentek?
Azjó messze van.
Én azért nem szeretem náluk csinálni, mert akkor én nem tudom, h mik az eredmények. Nem mondják meg. Gondolom,nem szeretik, ha okoskodok :)
Akkor következő mensivel kezditek is a stimut? Vagy egyelőre 3.napi vérvétel lesz?
Árban én nem tudok Neked segíteni, mert mi vittük az eredményeket.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?