Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Nem,nekem az orvos mondta az első konzi alkalmával,hogy szednem kell minimum 45 napig és utána menjek vissza.............
Te hol tartassz és hová jársz????
Nézd, nem vagyunk egyformák. Én nagyon szeretnék magamból egy picit látni a gyermekemben. Nem tudom, belevágnék-e egy donoros dologba, mert sajnos a családomban nem lenne rá jelölt.Minden esetre, ha legalább a férjemet megkapnám kicsibe vagy valamennyit belőle, az sem lenne rossz.Viszont, mondják, hogy ha a születése előtt a baba már 9 hónapig veled él, akkor hatsz rá nagyon sok módon magzati élet során is. Jóval közelebbi kapcsolatot tudsz kialakítani a csecsemővel, mint különben.Persze, ha jól tudom, ez hatalmas nagy kiadás, de persze itt az ember jövőjéről van szó, ezért gondolom, sokan belevágnának, még ha nehezen köhögik is fel a költségeket.
Én spéci nem vagyok az örökbefogadás ellen, bár volt rossz tapasztalat a családban ezzel és a férjem családja sem rajnongana az ötletért. Viszont én, mint idősebb anyajelölt ilyen szempontból is kicsit hátrányos helyzetben lennék. Ugyanis mire eljutnánk a procedura végére, nem fogadhatnék örökbe babát, csak nagyobb gyereket. Persze, egy óvodás is aranyos, ne érts félre, és nem lehetetlen, hogy ez is lesz a dologból,de ha van rá valamennyi esély, hogy lesz saját pici,akkor még rászánok egy évet.
A helyet, ahonnét meg lehet rendelni elküldöm privibe.
Megértem, hogy el vagy kenődve. Az én helyzetem sem sokkal rózsásabb. Az FSH-m egy picit jobb, de cacas az is. Ettől függetlenül bevállalnak, ha még néhány értéket rendbe teszünk. Hová jártok?
sziasztok
én új vagyok a forumon sajnos ,petefészek kimerülés miatt nem lehet babánk,43 éves vagyok volt 2 sikertelen stimu, a bp. kááliba,amh 0,1,fsh 32, a doki mar nem lombikozott ,nem tudom megprobáljam e a dheat es ha igen akkor honnan rendeljem meg,jelenleg donort keresunk de sajnos el vanak szálva az árrak,
szép estét mindenkinek
Nem akarom leszólni Debrecent, mert van hozzá közöm, de mikor tavasszal körbe kérdeztünk róla, még csak nem is hallottak erről a vizsgálatról, így aztán biztos, hogy nem is kérik. Nem kell hozzá beutaló és fizetős. Debrecenben van egy magán labor a Miklós utcában, ahol vállalták volna, hogy eljuttatják az ott levett vért Pestre a Podmaniczky utcai laborba, de végül egyszerűbb volt közvetlenül odamenni. Vérvétellel együtt 6000 Ft.
A magas FSH utalhat petefészek kimerülésre, de ezt állítólag az AMH vizsgálat pontosabban jelzi. Ha alacsony az érték még az sem a világ vége. Lehet rá DHEA-t szedni. A győri kaáliban a Puritan's Pride márkájut kérik a tanusítványai miatt. 3*25 mg. Volt, akinek, úgy néz ki, bejött és magas FSH-val, rossz AMH + DHEA, most mami jelölt. Lombikkal.
Köszi.Az AMH-t saját kérésre is megnézik,ha mondjuk az itthoni nőgyógyász ad beutalót, vagy a Kaáliban kell kérni?
Az inszem nem jött szóba,mert vannak még problémák a háttérben,amiről itt nem írtam.
Miért akadtak ki a többiek? Ezt nem értem.
Sziasztok!
42 éves vagyok -pár napja:-)- Debrecenbe járok.Tavasszal volt az első lombik,akkor 15 volt az FSH,három sejtecskénk lett,amiből egy termékenyült meg,de sajnos a beültetés után "eltűnt".Aztán volt egy hosszú protokoll,de ez nem indított el semmit,így felfüggesztették.Most júliusban 18-as FSH-val indultunk,egy sejt lett,de nem termékenyült meg;így most megint várunk.AMH-t még nem néztek,nem is beszélt róla az orvos,itt a neten találkoztam a fogalommal.Próbálok utánaolvasni a dolgoknak,ill. megtenni mindent ami segíthet,mert szorít az idő,és nagyon szeretnénk gyereket.Sajnos nemcsak az éveim száma csökkenti az esélyeket,hanem egy korábbi műtét is,szóval nem egyszerű...A fórumokat inkább olvasgatom,mert sok dologgal csak menet közben lettem tisztában,de persze amiben tudok,próbálok esetleg segíteni. Hát,ennyi.
Szia Maminti!
Nekem a dokim mondta hogyan kell szednem!
3X1 a 25mg-os!
Szerintem attól függ mennyi az anti-müllerian hormonod!
Sziasztok Lányok!
Most találtam rá erre a témára,és reményt csillantott fel előttem.Kicsit utána is olvastam a DHEA tablettának.Biztató...Tudna valaki segíteni abban,hogy mennyivel érdemes kezdeni?(olvastam h. van 25 és 50 g-os)Köszi előre is!
Lombik konzira a napokban. Viszont berontottam egy endokrinológushoz is az eltelt időben. Az FSH-m az neki sem tetszett, bár azt mondta, hogy az FSH/LH arány nem sokat változott és hogy az jó, de csipkedjük magunkat a lombikkal. Nem mintha eddig jó kedvünkből vártunk volna vele. Plusz, kaptam Letroxot is, hogy lejjebb menjen a TSH-m. Szerinte a helyzet nem jó, de nem reménytelen.
Az AVIVA biztos jó, a mozgás az mindenképpen jó dolog, de mostmár a Letroxon kivül minden mással megvárom a lombik konzit.
Nagyon sajnálom!!!!!
Ne add fel!
Hallottál már az aviva tornáról?
Állítólag gyógyító hatása van!
Sok meddő nőknek segített már!
Én is elakartam kezdeni, de hormon kezeléssel együtt nem lehet csinálni, mert üti a kettő egymást!Írja a könyv!Netről le lehet tölteni!
Ne add fel!!!
Köszönöm, majd akkor én is innen fogok rendelni.
Most egyenlőre csak barátcserje kapszulát kezdtem el szedni.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?