Lombik - 2013 Április, Május, Június !!! (beszélgetés)
Látom édességgben nincs hiány sehol..
Ma ebédre tojásosnokedlit csináltam.salátával,jól belaktunk..erre Férj mondja 5-kor nem-e vagyok éhes,mert csinál nekem vacsit..))) persze szolidalitásból enne Velem..mondja Ő..))
ettünk is,aztán letoltam egy fél zacsi chipset..meg megtörtük a húsvéti nyulat,szegény ne árválkodjon már egyedül.)).ja és kb 10 perce megspékeltem sós pereccel..Nekem ez most nagyon bejön..mármint a perec..tegnap is megettem 1-et..))
én meg pöttyös bonbont :P
én nem vettem tesztet nekem az mindig mumus volt, akárhányszor csináltam akkor mindig negatív lett
én egy nappal hátrább ugyan, de szintén kedd :D
........és már alig várom
Igen :) csípősre gondoltam... Megveszem a chipsért pedig ugye nem jo.... Hizlal es olajos is.
Igen, ma vagyok ET+13 napon es kedden kell mennem vv-re. Reménykedem :)
:D Heheheehe! Ülök a kanapén, jobb híján az ölemben egy üveg nutella, számban a kanál, és jön a férjem a másik szobából! :D Dugom az üveget... De röhög, és rácsap a kezemre egy újsággal! :D Hehehee!
Mit tehetnék, ha annyira megennék valami édességet!!?? :D
(amúgy szinte egyikünk sem szereti a nutellát, de mindig van itthon.. És előbb utóbb valahogy mindig elfogy.)
Invinoveritas: Te is lombikos vagy? erős= csípős?
:) ez jo
En jóízűen ettem de nem vagyok most valami jól.... Olyan "tele" érzésem van. Nem tudom jobban elmagyarázni.
nekem édes, savanyú, csak enni lehessen...csináltam csirkemellből gordon bleu-t, az édes savanyút kivégeztem, meg a fokhagymást is :D
lassan olcsóbb lesz ruházni mint etetni :D
Szia! :) jol vagy? Fáradtnak érzed magad?
Odaát a másik fórumon pangás van...
köszi a drukkot :) kezünk lábunk görcsben az idegtől meg a drukktól ...
nekem talán ma volt a legrosszabb napom görcsügyileg...most úgy tűnik elmúlt...remélem végleg..már azt lesegettem hogy mennyire vérezhetek mert olyan érzésem volt..de szerencsére semennyire
nagy drukk lányok:-)
mensi érzésem néha még most is van,pedig nálam már bizonyított,hogy nem vagyok egyedül:-)
HAJRÁ!!!!!++++++++++++++
Jaa, bocsi, félreértettem. Azt hittem holnap reggel leveszik a véred, csak eredmény nem lesz. Bocsi!
Nagyon szorítok!!!!
én kedden megyek csak és Pécsre ...
és holnap szorítok érted nagyon nagyon :)
És holnap már nem tudják megmondani???? Meddig lehet felhívni őket? Próbálj rá még az utolsó fél órában! A Debreceni Kaáliban úgy tudom 4-ig vannak. Nem árulják el aznap???
Mindenképp megírom, bármi is lesz az eredmény! Köszi, hogy szorítotok! Rám fér, és jól esik! :)
Kezem-lábam csurian Értetek holnap..))))
majd gyere a hírekkel ahogy tudsz..)))
Nekem is reggel 8 vérvétel, de csak fél 3 körül lesz leghamarabb eredményem, csak nekem ugye kedden..
mindig remegve telefonálok az eredmény miatt...
További ajánlott fórumok:
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- 2012 tavaszi babák (március, április, május)
- 2009 április, májusban született babák :)
- Jó reggelt. Azt szeretném valakitől kérdezni, hogy április 6án szültem, június 15-én már megjött, de azóta sem :( ez normális?
- Békásmegyeri kismamák - akik májusra, júniusra várják babájukat
- Véletlenül nincs meg valakinek az Alexandra könyvesboltban kapható Könyvjelző magazin május és júniusi száma?