Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Jajj, te hogy ez mennyire igaz!!!!!
A sablonszöveg kb. ennyi, nem túl nagy a változatosság:
- már régóta nem értjük meg egymást;
- nem szeret a feleségem;
- megcsal a feleségem;
- csak a gyerekek miatt vagyunk még együtt;
- a szülők akarták a házasságot;
- nem akartam gyereket, az asszony kész tények elé állított;
- anyagilag ki akar fosztani;
- érdekből van még mellettem;
- már csak egymás mellet élünk,
- frigid a feleségem;
- eddig nem tudtam elhagyni, mert a szülőké a ház;
- külön hálószobánk van évek óta;
- nem törődik a háztartással;
- minden pénzt magára költ: uszoda, ruha, fodrász, kozmetikus, barátnők;
- a családja ellenem hangolja;
- féltékeny, pedig nem adtam okot rá...
:D:D most az jutott eszembe, hogy ezek szerint mégiscsak elég buta vagyok magam is :D
Mondjuk nálunk én voltam a műszaki zseni, ő elég butácska! Sajnos a hiúságom átke, hogy eddig mindíg nálam butább pasikkal kezdtem! EGy volt aki nagoyn okos volt, de ot meg én éreztem magam "szőkének", így hamar leléptem! :X
Azért én azt tudom mondani, hogy azt úgyis észreveszed, mert megváltozik a viselkedésük! Addig meg kár folyton lesni, idegeskedni! Kívánom, hgoy ne legyen soha okod rá!
Ügyes vagy:))))
Beígérte, hogy amikor megveszi az új modellt, akkor ezt ami van nekem adja, jól megtanulom majd használni, és a 2 modell közt nincs nagy különbség, ha egyszer elfelejti leblokkolni, onnantól nincs titok:DDDDDD Mondjuk, ha úgy adódna, mint feleség, kérhetem a telefonszámláját, mert itt valakinek mindig el kell vinni a balhét, az fizeti a válást és az eltartást, tehát jogomban áll, ha a bíró engedélyt ad. De gondolom ezt ő is tudja, és ha úgy adódna nem biztos, hogy már annyira érdekelne. Csak az igazam miatt
Nem, csak nem értek az elektromos kütyükhöz :DDDDDD
Nálam marad a zsebkutatás, de ő precízen mindig kiüríti. Az ingnyak ellenőrzése, szagolgatás, eddig semmi. Az hogy nincsenek próbáim, még nem jelenti azt hogy ártatlan, szóval megfigyelés alatt van:DDDDDD A telefonjához nem értek és nem akarja megmutatni, hogy működik, nem is nyúlhatok hozzá. És pinnel blokkolja, amit folyton változtat. Azt mondja, hogy azért van mert ha elveszne, akkor ne tudjanak visszaélni a sok telefonszámmal, stb. mert vállalkozó és bizalmas számok is vannak. Hogy hihetek-e nem tudom, de nagyon nincs más választás:)))) Más jeleket kell figyelnem, telefon és mail kiesett
Neki is mindíg le volt zárva, de rájöttem a kódjára ;/
:DDDDD hogy te milyen rutintalan vagy!!!
Nem érted? Mert kétbalkezes. Az enyém az nagyon ügyes viszont, az én telefonom az ő nevén van és az övé is, tehát ő ellenőrizheti az én hívásaimat (és nincs mit ellenőrizni) míg én az övét nem...És állandóan leblokkolja, hogyha véletlenül elmegy zuhanyozni és elfelejti magával vinni, akkor még véletlenül se tudjak belekukkantani. Mondjuk nálunk jelenleg oké a helyzet, de ha úgy adódna, nem tudnám ellenőrizni.
Az tök igaz, hogy a becsajozás egyik fázisa a "szidjuk az asszonyt", ez fontos és kihagyhatatlan, másképp az új nő nem áll kötélnek:))) Kell valami mézesmadzag
Séninéni, minden együttérzésem a tied. Én is lenyelném a félrelépést, a telefonos dolog durva, de lehet, hogy azon is túltenném magam (nem szó nélkül, de túltenném)és tök nyugis vagyok egyébként, de tudom, hogy amikor így ordibálnak ok nélkül, az azért van, mert jól lebuktak és támadás a legjobb védekezés...
Bár így utólag már örülök, hogy nem maradtunk együtt! Egyedül több vagyok mint vele voltam! Nehéz volt felállnom, és még most is nyögöm a következményeket, mégis jobb nekem, mint a csajnak aki miatt elment!
én a telefonját néztem át! Ki volt törölve belőle minden!!!
Én mondjuk azt az egyet nem értem a mai napig sem, hogy a köcsög exem telefonja az én nevemen volt, arról hívogatta a luvnyát! Gondolhatta volna, hogy előbb-utóbb lebukik! Lekértem a számlarészletezőt, abból midnen ki is derült egyértelműen!
ez természetes reakció ilyenkor...én is kutakodtam, igaz előre megmondtam pl. hogy megyek és feltöröm a levelezését...ő meg nem hitte el...aztán rájött..
Késöbb jövök.szép napot Nektek :)
Sajna kutakodok is,de csak azért,hogy az érzéseimet beigazoljam.Az őszinteség is fáj de legalább nem aljas!!!!!!
a nagyok értik és elítélik...a kicsik meg nem értik...
Nanáááá!Csak nem számitott rá,hogy amit akarok azt megtudom!!!!!!
Phu, 4év!! Na aza nem semmi!!! Van türelmed! A gyerekek mit szólnak?
egy- egy visszavágas hónapokig is erőt tudott adni...igaz nem is voltam urinő...
Na ezt nem kellett volna!! A gyerek nem szenvedheti meg!! Igen, általában a 3.-nak is össze-vissza van hazudozva! De akkor ezek szerint neked is hazudozott!
hát mi már 4 éve küzködünk...de szerencsés alkatom van...többnyire bírok mosolyogni..
Nagoyn nehéz lehet neked! Velem 4 hónapig csinálta, hogy jött, velem aludt, aztán napokra eltünt! Kikészültem idegileg bele!Az akkor 13 éves fiam vígasztalgatott! Gondolhatod!
Az enyém nem tagadta mikor rákérdeztem!!És megkérdeztem,hogy mit akar azt mondta szakítottak.Ehez képest 5 hónapig sms ek telefonok.Véletlenül se védem a 3.at DE azt nem tudhatjuk,hogy drága férjünk mit hazudik a 3.nak!!!!Megromlott házasság,az asszony nem akar kefélni........és ami nekünk a könyökünkön jön ki azt a másik áhitattal hallgatja és elájul,hogy megfogta az isten lábát!!!!És hol vannak a szürke hétköznapok??????Ja és a 17 éves fiam végig nézte ahogy én "tönkremegyek"
Igen az, de a barátnőm azt mondta, qrva nagy önuralmam van, mert amikor összefutottunk velük egy plazaban, meg sem rezdültem, azt modnta, ha utólag nem mondom el, hogy ott voltak, ő nem jön rá, mert nem látott rajtam semmit!
További ajánlott fórumok: