Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
igazad van...majd egy évtizedig én is így éltem és gondolkodtam...kifejezetten idegesített volna ha valaki ilyet mesél nekem...
aztán belekóstoltam a másik oldalba is...
addig jó amíg megteheted, hogy így lásd..
de ha még le is teszel róla...sokunkat, engem is, kötnek az anyagiak, a gyerekek stb.
ha hagyod , hogy hülyét csináljon belőled és nem szembesíted a hazugságaival, akkor ő egyre többet enged meg magának...egyszer csak azon kapod magad, hogy bántalmazott nő vagy...
tudod ezt addig így gondolja mindenki amíg nem kerül ebbe a helyzetbe...
de gondold most végig...
van egy boldog , kiegyensúlyozott életed...mi lenne ha elkapna a gyanú...kérdeznéd a párod, aki azt mondaná..ááá nincs semmi...de te éreznéd-tudnád hogy van...
dobnád az egészet a fenébe?
szerintem te is , mint bárki más megpróbálnád kideríteni mi is van a háttérben, főleg azért mert én legalábbis, de szerintem te is...megmenteni igyekeznél mindazt ami-aki fontos a számodra...
ha most lenne egy másik társam-párom...eszembe se jutna kutakodni
tudod a kutakodás mindkét fél számára ciki, csak néha nem adnak választási lehetőséget...illetve van...
hagyhatod magad éveken át megtéveszteni...
én nem vagyok féltékeny típus... bár nálunk más volt a helyzet
közös e-mail címünk volt, és velem vetette fel a telóját is ha épp nem volt kedve, vagy velem olvastatta fel az smseket...
naná hogy fura volt amikor külön e-mailt csinált és lekódolta a telóját....
eleinte azt hittem csak személyes szabadságra vágyik, de aztán jobban végig gondolva rájöttem, hogy ő akarta a közöset...innentől lett gyanús...eleinte faggattam, de hazudozott össze-vissza...aztán kutakodtam, és találtam is sajnos...utána szembesítettem a hazugságaival és ő szépen újra hazudott...hát valahonnan innen indult...
Szerintem sokan mások is tagadnának:))))))))
Amúgy ez a bizalom kérdés érdekes, szóval ha a párom semmit nem tett még (10 év alatt lehetetlen ilyen idill) amivel csökkent iránta a bizalmam, attól még kutathatok, mert lehet, hogy ő előtte valaki más élt vissza a bizalmammal. Szóval nem azért kutatok mert a kapcsolat nem műkszik, hanem mert örök kétely, emberi tulajdonság. És nagyon sokszor megnyugtató lehet találni valamit, vagy éppen nem találni semmit, mert időlegesen tisztázza a helyzetet. Például férjem is féltékeny a semmire, és ő is nyomozgat utánam, legfeljebb nem a zsebeimet nézegeti. Ha nekem már csak a zsebe marad akkor miért ne élhetnék vele? Kíváncsiság emberi dolog:)))))))))))
Szia, jó reggelt! 15 éves a fiam!
Na, az én exem még akkro is tagadott, amikor megtaláltam nála a csajról, és róla készült közös fotót! Aztm ondta, az csak brahiból készült egy bulin! Miközben állítólag belém volt szerelmes! Előtte eszembe sem jutott volna róla, hogy valaha is megcsalna, sosem kételkedtem benne!Utána már hinni nem tudtam neki!
Nem tudom hány éves, mert csak 1-2 oldalt olvastam vissza. Már az is becsülendő, hogy egyáltalán megkérdezte, és mindezt időben tette.
Picit olvasgattalak benneteket. Volt ilyen vélemény is, meg olyan is. Bár ennyire egyszerű lenne. Persze, a bizalom fontos. Bízol, bízol, amíg egyszer át nem vágnak. Aztán már nem. De ha fontos az a kapcsolat, az a házasság, mégsem lehet egy kis botlásért felrúgni. Persze ifjú bohóként, még az én nézeteim is feketék és fehérek voltak.
Ugyanakkor ha nem bízol és állandóan benned a kétely, az téged is és a kapcsolatot is megmérgezi.
Igen, valóban az őszinteség lenne az egyetlen gyógymód, de szerintem ilyenkor senki sem vallana, amíg azt nem mondják neki, hogy te figyi, mindent tudok, ezek a tények. Te ezzel itt és itt ezt és ezt........Szerintem, az én férjem akkor is tagadna, ha mellette állnék, amikor éppen lógatja valakibe :-). Mondván, ez nem az aminek látszik :-)
Sziasztok!
Tegnap 5-kor mentem itthonról, este 10-kor jöttem, hát volt mit olvasnom, pörögtetek tegnap....egy dolgot írok le és ne haragudjon érte senki.....
Én, ha nem stimmelne a kpcsolat kilépnék belőle, de öt percig sem tudnék úgy élni, hogy akár a Férjem,akár aGyerekem után nyomozok. Már a 10 éves táskájába se nyúlok-és ezt várom Tőlük is.
:D egy idézet a naplóból..
-anyu azt hiszi drogozok...hát ez szánalmas...mégis minek néz engem? még csak nem is cigizek...
inkább nem is írok ma anyuról...
azt hiszem megbántottam..
Mint valami jótündér? :))))))))))Ez aranyos
Lehet, hogy nekem is naplót kéne írnom, aztán reggel találnék választ a kérdéseimre:DDDDDDDDDDD
Ne márrr, olyan szép és okos lányod van! (igen már kicsit megismertük itt, úgyhogy kijelentem bátran, hogy okos) válogathat a fiúk közt, miért pont egy kis szemét alakba zúgott így bele? Mondd meg neki, hogy még fiatal a szomorkodáshoz, és tegye bátran magasabbra a mércét. Neki még szabad:)))))))
Én már nem ugrálhatok, de az ő helyében megtenném, hogy kiadom az útját az "úriembernek":)
nem tudom megértené a gyerek gondolatait...ha megértené azt hiszem ledöbbenne alaposan...
de ő nem olvashatja a naplót, sőt rajtam kívül senki sem, még a barátnők sem...
Füge: Kíváncsi lennék apa mit szólna lánya naplójához, ha olvasná.
Mi vagyunk példák a gyerekeinknek és mi se tudunk nagyon elrugaszkodni a szüleink módszerétől.
Hányszor esküdöztem, hogy ha én anya leszek....., és mit mond a párom, olyan vagy mint anyád! (nem mindig rossz értelemben):)
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...