Létezik. egyik barátnőm is megcsináltatta. Hát azt mondják káros. olyan mint a dajer. annyira árosítja a hajat. végülis tök mind 1 hogy kivasalod minden nap vagy pedig egyszer véglegesen...Én is ki fogom próbálni.
Ugy csinálják:
Rákennel a hajra egy krémet. Kb 15 percig rajtahaggyák. Aztán lemossák. Megszárítják. Kivasalják. És kész.
Akinek nagyon göndör a haja annak ki kell egyszer hajmosás után vasalni. ennyi.
Már megígértem hogy elmondom tapasztalataimat.. Nagyon boldog vagyok mert eddig minden 2-3 nap kikellett sütni a hajma, de ez naghyon jól kiegyenesítette és már ugyan 5nap eltelt de még nem nyúltam a hajvasalóhoz. Ha vlakit érdekelne esetleg kicsit részletesebben az írjon..
Én semmit nem tudok és még sosem hallottam róla viszont én pénteken megyek egy ugynevezett hidro textura amivel csinálják és akkor mondom hogy milyen lett..
Sziasztok mit tudtok a szilikonos hajnyújtásról? Valaki próbálta már? Szerintetek ez segít? Mármint nem véglegesre, nekem elég lenne amolyan "lenövős" is... köszi.
Van egy olyan szer ami kiegyenesíti a hajad hogy bárhány mosás után egyenes marad és ezt csak akkor kell ujból megcsinálni ha lenőtt!! Ezt már több helyen is kísérletezték de eddig arra jutottak hogy nagyon káros a hajra de most hallottam egy uj formájáról, ami nem vegyszer hanem valami gyümölcsös lötty itt tudsz róla teljes információt olvasni [link] ... Én még nem próbáltam de valószínüleg kifogom és akkor mondom hogy jó vayg sem... És még egy amit tudok hogy asszem 5 hétel előtte és utánna sem lehet festeni de később igen...Lola