Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak? (beszélgetés)
A képet csak a testalkat felvázolása miatt linkeltem, illetve azért, mert nem a divatból kigyúrt, rózsaszín pólós, szétvasalt hajú """alfahímekre""" gondoltam.
Hozzám nem jönnek pénzbehajtók.
.... csorda ..... ;oDDDDDDDDDDDDD
beeeeeeeee ...... ;oDDDDDDDDDDDDDDDD
Én azért be tudom kalibrálni, hogy a vékony alkatú pasik keskeny csípővel jönnek be inkább. Ez is biztos evolúciós alapokon nyugszik. Azokat kényelmesebb comb közé kapni :D
A férjem ilyen is, egy édes kis cérnaszál, de amúgy kifejezettem robosztus alkatú pasim is volt, úgyhogy nem ez a döntő tényező.
nyugodtan mondd ki, hogy genetikai selejt.
;)
Én egyszerűen azt nem értem, hogy az évek során ez miért épült bennem fel olyan szinten, hogy egy kevésbé nagydarab, ellenben nagyon intelligens, rendes, kedves férfi mellett már meg sem tudok maradni.
A külső miatt és azért, mert kevésbé határozott, mint amit én elképzeltem magamnak. Valahogy mindig is az uralkodó típust is kerestem.
engem abszolút nem ez az alkat vonz.
:)
Én nem kifejezetten az általános értelemben vett "mackóra" gondolok, mert sokan úgy értelmezik, hogy az a típus, akinek van kis pocakja stb.
Én a sportosabb, kigyúrtabb típusra gondolok.
További ajánlott fórumok:
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Mely híres emberek aláírásaival rendelkeztek?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.