Lehet ebből tartós kapcsolat? (beszélgetés)
Valahol Téged is minősít, hogy Vele élsz. Jó ez így Neked, vagy már csomagolnál. Ő ilyen, az Ő dolga. Nem őt kell kardélre hányni.
Lehet, hogy talál egy hasonló nőt, akivel álomba bambulják magukat.
Neked kell lépni, nem Őt kritizálni, átnevelni.
menekülj....
ebbe a kapcsolatba ne ásd bele magad.
Én megzakkannék egy ilyen pasi mellett. Én alig várom, hogy szabadidőnk legyen, és akkor lehessen jönni-menni-tevékenykedni. Nem tudok megülni a fenekemen, tv-t nem is nézek, csak eseténként egy kis sorozat netflixen.
De hát nem vagyunk egyformák...
Ha neked is megfelel ez a punnyadós életforma, hajrá. De úgy tűnik, picit más vagy. Én azon gondolkodék a helyedben, ha már most, a kapcsolat eleén, 40 évesen ilyen, mi lesz később...
Ja, végül is ha a konkrét, címben megfogalmazott kérdésre kell válaszolni, akkor IGEN, lehet.
Szép, hosszú, unalmas, tartós posvány. És a posvány nagyobb "garancia" a hosszútávra, mint egy szenvedélyes kapcsolat.
Akár évtizedekig is lehet így élni, szóval lehet ebből tartós kapcsolat.
+ Úgy tűnik valamiért jó ez így neked a megfogalmazott kritikáid ellenére is.
És ha te még látnád a tengert meg a mindent is? Újra meg újra?
Őszinte véleményem: vagy belesüppedsz ebbe, vagy továbblépsz.
4 hónapja vagytok együtt. Bármennyi évesek vagytok, ez az időszak az egymás lenyűgözéséről kellene szóljon rózsaszín szemüvegben, föld fölött repkedve fél méterrel. Nem úgy élni, mintha lenne mögöttetek 20 együtt töltött év. Bár még akkor sem törvényszerű a besavanyodás.
Ha gyereket sem tervez, Te pedig igen, egyszerű az egyenlet.
41 évesen szültem. Nincs mire várnod. Egyre nő a kockázata a rendellenességeknek, egyre nehezebb kihordani a terhességet, és lassabban regenerálódik a szervezet, fogy a gyerekkel együtt tölthető időd is.
No meg egy ilyen férfi a gyerekével is hasonló lesz. Kérdés, ilyen apát szánsz-e a csemetédnek.
Inkább maradnék egyedül, és élvezném az életet. Megtalál a szerelem.
Mit tud felmutatni így 40 felett?
Amúgy az tök jó, ha vannak tervek, kell is, hogy legyen motiváció, de ebben a korban, amiben ti vagytok, már aratni kellene, nem vetni.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?
- 16 év korkülönbség ellenére lehet-e tartós a kapcsolat?
- Szerintetek mennyire lehet tartos egy kapcsolat amelyben a no 38 a ferfi 24 eves?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Sportoló fiú-nem sportoló lány kapcsolata lehet tartós?
- A tartós hullámmal kapcsolatban érdekelne minden: hogyan lehet és mennyiért? Lehet e venni hozzá anyagot?