Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Mi is itthon kuksoltunk délután! Bencével legóztunk, aztán ő csinált magának meg az apjának egy bögrés-mikrós sütit. Én meg holnapra összedobtam egy kekszes rakottast:-)
KAptam egy nagy cserép metélőhagymát, kitettem az erkélyre a többi kincshez.
De jó, szuper hogy táncol!
Elmegyünk vacsizni, majd még leszek estefelé.
Az, a hip-hop csoport bemutatója. :)
Majd megint fellépnek a néptáncos csoporttal. Nem tudom mikor, csak ennyit szivárogattott ki. :DDD
Ez valami fellépés volt? Lehet írtad...akkor bocs!
Tegnap néztem a produkciójukat videón. :) Kis édibédik!
Jaaajj tök édi! Annyira aranyos!
Rakok fel képet Dodó tegnapi akciójáról!
Beállítottam az ereszt esőnyűjtésre (ezzel is lehet spórolni, sőt a virágnak is jobb), meg is áztam picit. Marha hideg van!
Remélem nem volt nagy eső ott, mert akkor leveri a virágokat a rododendron bokorról.
Holnap megyünk Balcsira anyának ma van a szülinapja, meg anyák napja is. Kíváncsi leszek mit mesélsz majd az arborétumról.
Jóóó punnyadós napunk van, játszunk, meg zenét hallgatunk!
Semmi kedvem kimenni, olan hideg van itt nálunk.
:DDD
Épp ezt hallgatjuk Ábellel :)))
Kezdem fújni a felhőket! Már megint beborult rendesen! Meleget a Sándorok, Józsefek és Benedekek visznek, abban nem tudok segíteni! :D
Oké, jöhet, meg egy kis meleget is küldjél, kérlek!
Én sem úszom meg! :) Már szárad a mosott cucc. Nem mertem kint teregetni, pedig eső esetén nem ázott volna meg. A szél is elállt közben. Majd fújom a felhőket felétek! Remélem bírom tüdővel! :)
Gondoltam rátok! Annak örülök, hogy sikerült megtartani! Ügyes voltál! Fel a fejjel!
De irigyellek! Én meg egy akkorát vasaltam :( De végre utolértem magam.
Sajnálom Adél, remélem majd leszel mostanság, és mesélsz milyen volt a ballagás.
Akkorát aludtam! Alig bírtam felkelni. Esett is közben. Tudod: jó szamár megérzi az esőt! :)
Sziasztok! Gondoltam rád sokat Adél, vajon hogy bírod a ballagással járó dolgokat. Sajnálom, hogy adódtak nehézségek, de gondolom azért a gyermekre büszke voltál!
Sziasztok megint senki ha itt vagyok.Meg volt a ballagás.Túl vagyok rajta de előtte az ideget amit megettem kihagytam volna.Sajnos egyenlőre még semmi nem oldódott meg.
Nálunk is baromi hideg van. Az erkényrre mentem csak ki, de nagyon hideg van itt is. Lehet bekucorodunk ma!
Az tuti! Párom előbb jött haza, azt mondta, hogy akkora tömeg van, hogy alig bírt parkolni (ballagás+piac).
Itt most már meg lehet fagyni! Mindjárt megyek teregetni. Vittem ki egy adag cipőt, amit kimostam és szétfagytam.
Anyut előbb hívtam, azt mondja semmi nem kel a kertben, mert még mindig nem esett. :(
Sziasztok szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Mentem! Kelllemes hétvégét mindenkinek! :)
Nem pici a bolt! Máskor is voltam már ott, és mindig szépek vannak. :)
Micsoda figyelmetlenség, gondolhatott volna rá, hogy extra sok virág fogy ilyenkor! Ejhhhhh
További ajánlott fórumok: