Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Ó ennél jobb helyen nem is lehetne!
Mi tegnap állatkerben voltunk, hála ég erdőben van, nem volt olyan dög meleg.
Szia!!
Nincs most ötletem, de erősen gondolkozom.
Nem csodálom, nem is lehet.
Gondolj bele: én amikor dolgoztam tanítottam, felnőtteket. Szerinted mennyire sikerült őket lekötnöm?
Mi van ma mindenkivel? Kiütött mindenkit a meleg?
Adjatok valami j tippet holnap ebédre, amit nem kell sokáig csinálni, és fini is. Na ezt jól megaszontam :)
Ennyit írtak, de ugye az csak egy hét múlva lesz.
Voltunk az új játszótéren. Nagyon jó. Nemsokára teljesen elkészül (lesznek padok is). A szúnyogok szétzabáltak bennünket. Itthon Ófi medencézett picit, aztán elaludt. :)
Tegnap beszéltetek? Vagy kiderült megint valami?
Igazán nem tudom a részleteket, de félni semmiképp se félj.
Nálunk is voltak nehéz pillanatok. Az eljegyzéásünk után pár hónappal szakítottunk, mert elege lett abból, hogy nincs elég szabadsága. Szerettük egymást, de neki ez akkor nem feltétlenül fért bele. Aztán eltelt pár hónap, és ő keresett meg, megbeszéltük a dolgainak s új lappal indítottunk, azóta a férjem. Most nem a sikersztorinkat akarom veled megosztani, hanem lehet hogy meg kellene beszélnetek hogy mi az igazi gond.
Óóóóó.:( Sajnálom.
Az elején nálunk is voltak gondok, egymáshoz kell csiszolódnotok. Mit modtál, hogy 4 hónapja laktok együtt?
nem lehet hogy lelki eredetű a betegséged?
Sziasztok!
Most értem az irodába a dokitól, semmit nem mondott.
Otthon megint gázok vannak, most elhatároztam, hogy ha jövő héten se történik semmi csoda, akkor hazaköltözök:(