Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Én meg itt ragadtam, de ide is jöttek újak, és sokan nem járnak már!
Valamelyik nap emlegettük Gabit, meg Ferit..emlékszel?? :DDDD Ha eszembe jut fetrengek a röhögéstől.
Ja így könnyű kérem, halmozzuk az élvezetet, hoxa, nlc! :D
Már mi is beszéltük, hogy kéne valamikor összefutni, olyan jó lenne!
Hétköznapra nehéz bármit kitalálni, ha 5re érünk haza legkorábban:(
Na megyek, talán 9körül leszek még.
Addig is puszi nektek!
X. Rétesfesztivál, Mesztegnyő
A rétes kedvelőinek most legdédelgetettebb álma válhat valóra: a július 26-án rendezendő X. jubileumi Rétesfesztivál valamennyi programja ugyanis az ínycsiklandó csemege körül forog majd a mesztegnyői Faluház udvarán.
Ki ne emlékezne nosztalgiával arra, amikor konyhatündér nagyanyáink boszorkányos ügyességgel nyújtották hártyavékonyságúra a rétestésztát, hogy aztán ínycsiklandó édes és sós töltelékekkel gazdagítva, ropogósra sütve tegyék az ünnepi asztalra. Ezek az emlékek elevenednek meg Mesztegnyőn, rusztikus környezetben, a Faluház udvarán, ahol nyaranta, fesztiváli hangulatban, több versenyszámban mérik össze tudásukat Somogy gyakorlott rétes készítői, a közönség nem kis örömére.
Na pl:
Várjátékok a Siklósi várban
Június 28., július 5., 26., augusztus 2., 9., 16. és 23-án 11.00 és 15.00 órai kezdettel, középkori várjátékok veszik kezdetét a Siklósi Várban, melyre szeretettel várnak nemes urakat és a vár körül lakozó jobbágyokat!
Visszaröpítik a nagyérdeműt a középkorba, udvarhölgyek, lovagok, szerzetesek és vitézek töltik meg az ódon falakat.
A nemes kisasszonyok részére mulatságot szerveznek, a vitézek számára harci próbákat.
A fegyelmezetlen lelkeket (vendégeket) kézi kalodába zárják.
Belépő:
Felnőtt: 1000 Ft
Gyerek: 500 Ft
A belépő a jelzett napon, egyben várbelépő is.
Színház?
Balcsizás? Hajókázás?
Valami veteránautó kiállítás?
A hétvégék rendben vannak, igaz mostanában különböző okok miatt többször töltöttük külön őket. De most, hogy meg van a kocsi, talán jobb dolgokat szervezhetünk hétvégére!
A hétköznapok nehezek. Vagy elmegy a haverokkal (amivel nincs baj), vagy a gép előtt üldögél. Még ezzel sem lenne baj, ha éreztetné, hogy szeret, meg értékeli amit érte teszek. Meg, hogy jól érzi velem magát.
Küldöm őket, legfeljebb rövidlátó lesz a csemete és ferdefogú. Viszont cuki:D
Hát párommal vannak zűrök, ellaposodás, részemről szeretethiány, nem tudom mi lesz:(