Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Hó???? De rég láttam ilyet! :( Pedig most jó lenne egy kevés :)
Azt nem is merem megkérdezni, hogy mennyit költesz gyöngyre :D
Még emlékszem, milyen érzés volt menyasszonyi ruhát keresgetni:-)))
Csak pihegünk ebben a melegben mi is. Egész nap a ventillátor előtt gobelinezgettem.
kereskedők háza? Asszem ott voltunk a boltba :)
Az alsó szinten van.
Valamikor bemegyek csak az árak miatt érdeklődni máshova is :)
Nehezen :(
Voltam ruhát próbálni, de alig tudták rám adni, mert annyire izzadtam :(
Nem is akartam túl sokat próbálni :(
Viszont véletlenül találtunk egy boltot, ahol viszonylag olcsón lehet mennyasszonyi ruhákat venni, és az örökre az enyém lehetne. A viszonylag annyi, hogy kevesebb, mint máshol a kölcsönzés :D
Hahó!
Valaki?
A nap poénja: bár soha nem vallaná be, párom féltékeny:D Kifejtette, hogy talán 7, de inkább 8felé indul Szekszárdra, amikor már nincs meleg. Aztán mikor tudatosult benne, hogy nem Myrthille, hanem egy hímnemű egyeddel találkozok rögtön úgy döntött, hogy bevisz kocsival a városba (holott nem szeret városban vezetni). Olyan aranyos volt! Jó kedvem lett, de holnapra elmúlik, mert majd aggódok, hogy jutnak el Tokajig! (na jó nem aggódok, tudom, hogy jól vezet)
Sziasztok!
Ma volt az inbterjún, ami egy nagy átb@szás volt. Pénzügyi asszisztenst kerestek, ami azt jelentette, hogy hiteleket kellett volna értékesíteni vállalkozói igazolvánnyal :S
Voltunk ruhát keresni is. A fűzösek bejöttek, de 20 alatt nem is találtunk, ennyit pedig nem akarok egy ruhára költeni....
Veletek mi volt?
Nyugi, össze fog jönni, úgy olvastam, hogy valami tuti doki segyt rajtad épp.
Úgy örülök, hogy belátogatsz hozzánk! De komolyan.
Itt a cégnél is jön valaki állásra jelentkezni kérdezik, hogy mi a véleményem, volt, hogy mondtam ne vegyék fel gázos, aztán felvették és lopott meg hasonlók, na azóta hallgatnak rám:oDD
Bár a babát tudnám így beszugerálni magamnak.