Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Miskolci,36 éves nő vagyok.Szeretnék egy korban hozzám illő beszélgetni kedvelő barátnőt akivel szabadidőmet kellemesen eltölthetem.
Sziasztok!
Győri,48 éves nő vagyok. Szeretnék egy korban hozzám illő barátnőt,akivel jókat lehet beszélgetni,programokat csinálni.
Sziasztok!
Pécsi,43 éves nő vagyok,egyedülálló.Szeretnék egy korban hozzám illő barátnőt,akivel jókat és őszintén lehet beszélgetni,programokat csinálni (biciklizés,kirándulás,strandolás,séta,színház,mozi,stb.)Ha neked sincs kivel,írj!Komoly,egyszerű,zárkózott,nem bulizós típus vagyok.
Sziasztok!
Budapest környékéről keresek programokhoz barátnőket. 30 éves korig.
Szia!
Köszönöm a válaszod.Ildikónak hívnak.A XXI.ker-ben lakom és tanítónőként dolgozom. De csak kivételesen volt sok szabadidőm,mert az idén nem vállaltam sok munkát. Írj te is légyszíves többet magadról.
Szia!
52 éves értelmiségi, ugyan nem egyedül álló nő, de sokat vagyok egyedül. Főleg nyáron sok szabadidővel rendelkezem. Szívesen részt vennék az általad felsorolt programokban. (pl. színház, kirándulás stb.)
Itt találsz valakire legkésôbb.
Holnap délután-este Dunát lehet velük rekeszteni a városban.
Sziasztok!
Mindenféle csajos dologhoz keresek barátnőket :)
Legfőképp Budapesten.
Sziasztok
27eves miskolci lány vagyok.
Baratnot keresek csajos programokhoz, akivel jol kiegeszetenenk egymást :-)
Irj batran!
Sziasztok.
Budapesti 49 eves fiatalos no vagyok ozvegy. Szivesen baratkoznek olyanokkal akikkel lehet tartalmasan beszelgetni es neha elmenni valahova.
Sziasztok, veszprémi vagy környékbeli barátnőt keresek. Én 32 éves vagyok, párkapcsolatom van, gyermekem nincs, szeretek olvasni, tanulni, kirándulni, kreatívkodni. Szeretem az állatokat, a virágokat. Vidám természetű vagyok és nyitott.
Csinálhatnánk közös programokat, jókat beszélgethetnénk, nevethetnénk, néha bulizhatnánk.