Megkajáltam, ma nem volt túl nagy az adag. Peti telefonált, hogy 6előtt nem ér haza, mert túlórázik. Szegénynek rengeteg melója van:( Most próbálok valami programot kreálni magamnak.
Most ettem ma először, de alig látok ki a fejemből. Hülye sírás ááá. (már jobb a kedvem, csak foglaljatok le valamivel)
Egyszer próbáltam, de nekem nem tetszett háttérrel. Tököltem vele, de nem is akart skerülni normálisan.
A tökölésről: a Meskára raktam fel a bolthoz saját képet. Megadták mekkora formátumú kell, oké, de a végét lehagyja...már másfél órát tököltem vele, most otthagytam úgy...van türelmem, de az már elfogyott. :))))))
MArjann ez tök jó ötlet! Látod, ha itt laknál, jöhetnél októberttől a könyvtárba is, felolvasóesteket, verses délutánokat szervezünk. Én Szabó Lőrincet és Tóth Árpádot vállaltam be:-)
Jelentkeztem a Fiatal Írók Alkot Körébe:) Jövő szerdán indul a csoport. Kíváncsi leszek, megnéztem a vezető honlapját érdekes verseket ír. Nem az én stílusom, de attól még jó lehet a csoport. Pár elborult művészlélek:D