Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
pár percek és lesezek, csak van még egy adag mosnivalóm :S
Annyi minden összejött mostanában...Lehet, hogy valami nyavaja is bujkál bennem..
Aki akar beszélgetni, annak rendelkezésére állok msnen:)
Ja tényleg digis csajszik, elkülditek a számotokat? :)
Neked miért rossz a kedved?
Én sem vagyok valami fényes hangulatban:-(Most ebédeltünk, nagyon finom lett a paradicsomlevesem.
Gáborral összekaptunk tegnap. :S
De most sz@r kedvem van. addig nem akarok tervezni.
Húh, még takarítanom is kell. Jönnek órát leolvasni :S
Gábor októberben akar utazni.
De még nem néztem helyet...
November táján. Egyenlőre Sikonda tűnik befutónak, illetve okt 22ig Kehidakustyánban van egy jó akció.
Mikor akartok menni?
Mi is megyünk :)
Csak még nem tudom, hova :)
Wellness csomagokat nézegetek, de Sinkonda kivételével sehol sem férünk a max 70ezres keretbe:(
Én is a töltött cukkinit akartam javasolni!
Anna! Ábelnek mielőbbi gyógyulást, Te pedig amikor tudsz, pihenj!
Sziasztok! Olyan éjszakánk volt, hogy nem kívánom senkinek:( Este 10-től szinte semmit nem aludtunk. Ábel beteg, úgyhogy nem nagyon leszek ma. Meg próbálok majd én is pihenni, ahogy lehet!
Csinálhatsz a darált húsból húsgombócot és hozzá cukkinisalátát. Vagy a cukkiniből rétest, szerintem az is tök jó köretnek és valami kis extraság.
Gyorsan változtatom a véleményem, mi? :D
Fogalmam sincs, mit csináljak.
Valami jót kellene, mert ez az ucsó napom itthon, és ezt meg akarom ünnepelni egy picit :)
De abba se hús, se cukkini nem kell:D
Még Cézár salátán gondolkodom :)
Akkor vegyél egy padlizsánt és csinálj muszakát.
Akkor töltött cukkini lesz a nyerő:)
Még nem tudom :S
Valami cukkinis dologra gondoltam.
Van itthon darálthús is :)
Mit főzöl?
Ez az utolsó otthoni ebéded:D
Megyek, bepakolok egy adag ruhát a mosógépbe, és odarakom az ebédet :)
Megjöttem...elég érdekes reggelem volt, másfél órát ültem a dokinál...hiába, mert csak egy doboz quarelint kaptam
Megint esik az eső...tegnap sikerült jól eláznom, most picit prüszkölök.
Most megyek. Legyetek jók!
Nem gondoltam ilyenre. Ez olyan 'erőltetettnek' tűnik nekem, főleg ilyen kis gyereknél. Aztán akkora lenne az egója, hogy nem tudnék mit kezdeni vele. :)))))
További ajánlott fórumok: