Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Nincs valami ötletetek, hogy a hasamból hogyan faraghatnék le gyorsan pár centit?
Egy hétig csináltam a lébőjt kúrát és három kilót híztam, arról nem is beszélve, hogy tele vagyok vizzel :S
Pasik közül sokan kényesen a tejfölre, már nekem is feltűnt! :O)
... azééééé' ne sajnájjjjáááá ám annyira... nem volt rossz az a hétvégi nemtakarítás és nemfőzés! :o)))
Szegény :((((
Én már elindítottam a mosógépet, de még két adag visszavan..., a kaja már félig kész, viszont port kellene törölnöm.
Mi kaptunk anyuéktól is mára ebédet, de inkább kihagynánk, mert mind a ketten elrontottuk vele a gyomrunkat. A párom reggel majdnem elkésett a munkahelyéről.
Hiába, anyu mindenbe túl sok tejfölt tesz.... :S
... én meg csak főzöcskéznék, de itt benn nyomom az ipart. :o((
Annyi melóm lenne este.... ugye hétvége csavargás... és se nem mostam, se nem takarítottam, se nem főztem. Tehát ma "ki mit talál, övé" nevű ebéd van otthon. 1/2 4-kor hazamegyek, akkor kezdek takarítani, főzni, gyerkőcöt kikérdezni... rumli lesz. :o(
Én is főzöcskézem közben, és vasalnom is kellene. :(
Nem vihetném át hozzád a vasalnivalót? :D
Sziasztok, sütöm a pogit, meg vasalok, úgyhogy majd valamikor benézek még!
Hogy telt a hétvégétek?
Szép hetet és kellemes napot kívánok Barátnők!:-))))
Remélem Mindenki jól van,nálunk még mindig tombol az infulenza!:-(((((
A napokban inkább csak be-be nézek!
Puszillak Titeket!:-)))
Én is megkukkantottam....:-)))
Ide valóban vissza kell még nézni.......
Az nagyon jó lesz!
Kiváncsian várom....:-)))
Húúú ez nagyon jól hangzik....
Kimásoltam és mindenképpen kipróbálom.
Te holnap készíted?
Sült nyúl olívaolajjal és hagymával
» 750 g nyúlhús, kisebb adagokban
» 375 ml száraz fehérbor
» 3 friss oregano
» 3 babérlevél
» 80 ml olívaolaj
» 220 g meghámozott és félbevágott bébihagyma
» 6 gerezd hámozatlan fokhagyma
» 1 ek. pirospaprika
» 170 ml csirkehúsleves- alap
» 1/2 bögre fekete olívabogyó
» só, frissen őrölt fekete bors
» friss oregano ágacskák a díszítéshez
» ropogós kenyér
Egy nagy edényben kever össze a húst a borral, az oreganoval, és a babérlevelekkel.Lefedve éjszakára tedd a hűtőbe. A húst csöpögtesd le, a páclevet tedd félre.180°C- ra melegítsd elő a sütőt.Nagy serpenyőben forrósítsd fel az olajat, és pirítsd meg adagokban a nyulat, mind két oldalán. Majd tedd hőálló tálba. Pirítsd meg a vörös illetve a fokhagymát, mikor aranybarna add hozzá a pirospaprikát. Két perc keverés után add hozzá a húsleves alapot, és a páclevet.Forrald fel. Majd ezt öntsd a nyúlra, tedd bele az olívabogyókat, sózd, borsozd. Fedd le és 1 óra 15 percig vagy a hús puhulásáig süsd.