Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Szisztok újra!Kicsikét eltüntem, mert párom hazatért.:))Most fő az ebéd, jobb későn mint soha.:D:DSajna elfogyott a pénzecském, mert tegnap abból rendeltünk pizzát és sajna nem tudtam bevásárolni így ebéd nem volt ma.Ahogy tegnap sem...:PÍgy hát meg kellett várnom a párom, hogy tudjak venni hozzávalót a paprikás krumplihoz.:))
Látom itt is a kajáról van szó.
Olyan boldogságos napom volt, kiderült hogy kapok egy kiskutyát szülinapomra!:)))))))))
Jók lettek! Ügyes vagy! Látom tüzijáték is volt! :)
Harc az utolsó szeletekért! :DDDDDDDD
Meg van még. a harmadikra nem másznak fel, kivéve, ha nem küldted ránk a tiedet!
Túl vagy a köszöntésen?
Hét elején volt ez a balesete. Már mászkál bent a házban.
Azt írtam, hogy míg a lánya elment felügyelni rá addig betörtek hozzájuk? Sokmindent nem tudtak elvinni, mert megzavarták őket, szerencsére. Remélem lerohad a szemetek keze!!!!
Biztos jó a szilikonos is. Azt nem ismerem. Ez 6, vagy 12 "helyes"? Mondjuk nem tudom mennyire hajlékony, nem jelent-e gondot a sütőbe be- és kirakásnál? Majd beszámolsz róla! Szerintem nem kell papír bele. Legalább is az pizzáshoz nem szoktam mert elég sok az olívaolaj eleve a recept szerint.
Papírt meg csak a kínálás miatt szoktak szerintem beletenni, mert sokszor elég olajos tapintású maga a süti. Ettől függetlenül a papír is kicsit olajos lesz...:)
:) Örülök, hogy minden ok. A sérült rokonoddal mi a helyzet?
Ja meg akartam kérdezni. Vettem ma muffinformát, de ilyen szilikont. Az jó? Nem tudtam dönteni melyiket vegyem, de ez megtetszett hgoy puha. Ebbe nem kell papír ugye? Készülök az első muffinomra:)
Jó, köszi. Főzőcskéztem. Aztán amíg Ófika aludt apa és Dodó kimentek havat búcsúztatni.
Addig pihiztem én is.
Néztünk a 200 éves embert, most meg tök jó delfines műsor ban az m1-en.