Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Igen? Nem is hallottam még! Sejtettem, hogy ezzel fogsz indítani! ;)
Szia!!!Most nem azért írom, de az a hír járja ,hogy te úgymond jó nagy pletykás hárpia vagy!!! :S
és erre mien jó téma van?:)
Szokásos!!!Sok tanulás!!! :S
Alig várom néha, hogy egy kicsit pihenjek!
Én nem láttam. Ma csak sorozatoztam:) De film szerintem ma már nem is lesz.
Az milyen film?
Beszállt a kis kukacos? Tiszteletbeli barátnővé fogadjuk!!! :)))
Kicsit le kell lépnem, Ábel éhes, vacsizunk, aztán jövök még.
sziiiaaa mizjjs veled? Mi volt ma suliban?
Kettesben fórumozunk, úgyhogy bocsi az elírásokért:)
Miket néztél ma?
Látta valamelyőtök az Elvesztett gyermekek városa c. filmet?
Nálunk is van bevásárlólista, egy csomósdzor segyt ha otthon is hagyom, mert amit felírok, arra általában emlékszem!
Nem tudod kitől örökölte a kreativitását?
Nekünk a csajok kb. 2 perc alatt kidekorálnák, ha ott hagynám! :DDD
Tudod, itt még törpeterrorista-veszély van!
Ófika előszeretettel dekorálja Dodó mesekönyveit, ha nem rakjuk el időben....
Nekem az asztalom van,és ha épp az utolsót veszem elő,már irom is fel!
Jól teszed! Én mindig a hűtőajtóra rakok egy papírt és ami éppen elfogy már írom is. Itt szem előtt van, úgyhogy a cetlit se kell keresgélni.
Sziasztok!Kicsit vissza olvastam!Én havonta csinálok egy nagy bevásárlást. Igaz,hogy hülyének néznek cédulával a kezemben,de itthon összeirom amit venni akarok.Tudom,hogy mit érdemes ott megvennem.Napi cikkeket itthon veszek meg.
Láttam már jópárszor hogyan csinálnak egy tremékből akciósat! Egyszer egy papír írószerben láttam, az eredeti fölé egy drágább összeget írtak, azt áthúzták... és az eredeti áron lehetett megvenni, akció néven!
Ez elég gyakori probléma a fiúknál, jó ha tud erről az ember, én is figyelem.
Engem nem zavar, ha ilyesmit írsz. Bár fiam még nincs - sőt, lányom se - de még lehet, és előfordulhat, hogy én is így járok.
Mellesleg anyu főnöke is így járt a kisfiával.... :S
És még pár trükk: nagy bevásárló kocs=több mindent fogsz belerakni, mintha csak a kosarat választanád!
Ütköztető polcok: útba van, tehát, tuti megnézed mi van rajta (általában a megmaradt növények, nem kelendő ruhák és vegyiáruk vannak rajta).
Péksüti illat már a bejáratnál: ha éhes leszel tőle, több kaját veszel!
Akció! felirat nem biztos, hogy olcsóbb, mint más üzletben, de a vásárlót ezzel lehet beetetni.
Hirtelen ennyi jutott most eszembe.
További ajánlott fórumok: