Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Ha akarjátok megtanítalak titeket Rockyzni!!! Az aztán kellően hangos:D
Hát semmi külnös, a kutyus kikészít.:)Tiszta lökött szegényke, pláne most nem tudom kivinni, mert elsüllyedne a hóba.:))Bár délután kivittem egyszer, megfagyott már kicsit a hó, ő nem süllyedt el, de én persze igen.:)Ha nem tetszik neki valami akkor ugat, mindent szétaprít.Ő egy irat megsemmisítő és nyomozó is egyben, mert minden eltünt dolgot megtalál.Hajgumikat, radírt stb.:)
Jó hír, hogy anyukám jobban van.Apukám iratott végre neki gyógyszert amit a fekélyére kell szednie és láss csodát máris jobban lett.Ő azt hitte, hogy a háta fáj, nem hitte el nekem, hogy fekélyétől érzi úgy.Na mindegy, fő hogy jól van.:))))
Veletek mizu?Meséljetek valamit!
Oké, de komolyan!!!!
mert a szavatokon foglak, Viki ez neked is szól!
Hát megtették dolgukat:D Legalábbis remélem!
Egyébként visszaküldtem arra a p.csára aki itt beszólt Neked!!! Küldtem is hozzá debrecenieket is! :D
Kis országjárók!:D
Helló, helló! Jön a fiatalság!!!
De nem fogsz tudni róla!!!! Úgy lesz igazi meglepi!
De jó hogy ennyien vagyunk, rég voltunk ilyen sokan már!
Gyerrrrtek!! De örülnék nektek, de komolyan. Egyszer meglephetnétek!!!!
Szia!!!!! Ezer éve nem voltál!!!! Mi újság?
Hello Any, de rég voltál, mesélj mizujs?
Viki gyere te is! Ott találkozunk Annánál! Nekem van némi többletem, az tuti jobban szólna....
Mennyi esze van a lányodnak!!
Mondjuk azért tegnap elbeszélgettünk kicsit jobb lesz ha ehhez kicsit majd hozzászokunk, mert lesz még ennél durvább is , bár isten ments!!!
Mellesleg visszaküldted őket, mert megint itt ólálkodnak? Lujzi megint besurrant, úgy kergettük Ófival....végül a virslis verzió jött be, arra vevő volt! :DDDD
Ez az dupla vagy semmi!!! :DD
Hát nagyon hálás vagyok Vikinek, mert ha nem beszélünk tiszta ideg ettem volna egész éjjel. Elmondta hogy mire figyeljek. De nem volt gond hála ég!
Én már főnök vagyok....legalábbis itthon! :))) Dodó azt mondta, miért kell mindig azt csinálni, amit a felnőttek mondanak?! Bakker, már sztrájkolna!!!!
Örülök, hogy a hálád üldöz, nem pedig Babu macskái:D:D:D
Csináld Ábellel, had örüljön a lelke!!!
Persze azzal meg lehet magyarázni,hogy az üzletben nincs rokonság és barátság!
Na én azért nem leszek sosem főnök,mert túlságosan is érzelgős vagyok,és nagy az empatikus készségem!
Igazi ínyenc a kisfiatok! :)
Viccen kívűl jó, hogy nem lett semmi baja!!!!
Niki mnehogy azt gondold hogy máshol jobb. Vagy nem tudom:( Sehol nem jó most az biztos.
Jaaa tényleg:))) Ez eszembe se jutott...:DDD De jó hogy mondod
További ajánlott fórumok: