Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Ja, nincs belőle harag. Az ő kutyájuk meg tőlünk hordja a cipőket.
Reggelente meg át-át adjuk egymásnak :D
Ennél már csak az volt a keményebb, amikor az én kis drágám sörösüvegeket kezdett hazahordani :)
Ez így van, jól mondja anyósod!
Nem rosszabb, csak másabb:DD Tegnao benyelte a tűzőgépből a gémkapcsolat....szerinted?
:DDSzomszéd biztos örül neki.Mit szoktál csinálni, vissza viszed neki?:)))
Sajna, máshogy nem lehet lefoglalni a kicsi fogacskáit.:))Majd próbálom eldugni előle.
:DDDDDAnyósom is azt mondta, most már felkészültél egy gyerekre!Mindent elpakolni elérhető távolságból.:)
De szerintem ő rosszabb mint egy gyerek...:(:)
Erre nagyon figyelj!!!
Éz elején nem szóltam rá, msot pedig minden reggel apró papírdarabokkal van tele az udvar.
Ha nincs kint, amit megrághatna, akkor elmegy és hoz magának valamit. Mondjuk a szomszéd cipőjét :d
:DDDD Most, hogy mondod....jajj a fejem......:DDDD
Ófika jól bírja, most tolta be a billentyűzetet!
Vcx kl Ezt ő nyomta nektek!!!! :)))
Megyek elteszem láb alól őket!!!!!!
Lányok,én elköszönök!Megyek megfürdöm!Azt nem mondom,hogy megyek aludni,mert nagyon rosszul alszom mostanában!Nehezen alszom el,és sokat forgolódom!:(
Hiányzik a férfikéz,ami átölel,és olyan jó úgy elaludni!:((
De már csak két hét!És újra itthon lesz!:))Bezzeg akkor alszom korán,pedig mást is csinálhatnék!:)))
Mondjuk migrénem lehetne!Ugye Babu?
Jó éjszakát,szép álmokat!
Igen, tényleg olyan. Nagyon értelmes, okosabb, mint a szomszéd gyerekei.
Én azt szoktam rá mondani, hogy ezeréves gyerek szemei vannak, aki már sok rossz dolgon ment át :)
:(((( Az nem jó!
Megvannak, Ófi itthon (betegszabin), Dodó mellettem tévézik, de már inkább csak ásítozik...