Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Sziasztok.....
Szombat reggel van? mindenki lustálkodik?
Sziasztok!
Holnap szorítsatok! Nyelvvizsgázom!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
Megyek takarítani Ófinál. Elaludt itt kint, úgyhogy pont kapóra jött, legalább nem ott zajongok! :)
Legyetek jók! Lehet, hogy este még benézek! Pussz!
A snidlinggel én is így jártam. :(
Kakukkfüvet viszont lehet szedni is, ha ügyes az ember, akkor nem sérül annyira a gyökere. Ha pl. megy valaki egy várromot meglátogatni a falát kell nézni, ott van bőven! ;)
Láza már nincs, de elég rondán hörög. Most szakadozik fel neki. Étvágya kezd visszajönni, de még nem az igazi.
Nekem volt bazsalikomom, amit magról neveltem. Nagyon szép lett! Esténként lespricceltem, mikor nagy meleg volt, olyan jó illata volt! Azt írták nincs kártevője, de valami mindig megrágta. :(
Szamóca magot is vettem, nem sok jóval bíztattak, hogy lesz belőle valami, de sikerült! :)
Nagyon tetszik a fűszeres kaspó, vagy hogyan nevezik, aminek több mélyedése van és azokba lehet ültetni a növényeket.
Visszaolvastam. Nálunk is ilyen idő van, szemerkél, eláll, majd süt a nap. :(
Megjöttek a növények, amiket rendeltünk, majd valamikor elültetjük (eper és áfonya).
Ófi marad még jövő héten is itthon.
Anyuék jönnek hétvégére, úgyhogy most nem leszek annyit.
jaaa ..értem....csak azt hittem Te már áttértél az euróra....
hát sajnos a régi autók a drágák....mert arra mindig kell költeni ,és a fogyasztása is több....
Közben itt (a Balaton mellett) is mindenféle időjárás lett.....pont amikor jönnöm kellett dolgozni, eleredt az eső....most meg már megint süt a nap de rettentően fúj a szél és hideg van...
di-di-dididergős.....:-)))
Szerintem nem ciki, csak marha kellemetlen:(
Mindegy, majd lesz valahogy.
Én azért nem szoktam emlegetni, mert nem szeretek panaszkodni, csak most úgy kijött belőlem, tudom hogy nem vagyok egyedül, ez sajnos tömegjelenség mostanság.
Tegnap kicsit magamalatt voltam, összeszámoltam a rezsit hitelestöl mindennel együtt, alig takarja be a kettőnk fizuja:(
Elkeserítő!
Most mennem kell!Ha hazajövünk,ígérem többet leszek veletek!:)És mesélek sokat!
Nagyon szép tavaszi hétvégét kívánok Nektek!
Sziasztok!
Puszi!:))