Legjobb barátom megaláz (beszélgetés)
És miért is? Bunkó volt? Ő szép volt, roppan jó alkatú és nagyon okos és humoros pasi? Bár ezek birtokában sem tehet ilyet.
Látatlan mondom rájuk, hogy gusztustalan férgek! És csak bízok benne, hogy még nem ért végét a visszakapás!
Hát persze. Ezért is írtam, hogy kötve hiszem, hogy ügyvéd volt a férje.
Tudom, hogy nem rendelkezik mindenki empátiával, de ha valaki iskolázott, akkor az jellemzően nem választ magának egy iskolázatlan embert társként, mert nem tud vele megjelenni, illetve ha nem is túl empatikus, akkor sem fogja nagydobra verni.
Igen.
Miért?
Hát akkor egyértelmű, miért ilyen szar az életed. A teóriád szerint te tettél rosszat másoknak, vagy szóltál be, és most ezt kapod vissza a sorstól.
Ejnye.
"A fagyi visszanyal."
Gyengeséggel kezdődik, ami már gyanússá válik, hiszen én egy elég jó kondiban lévő, aránylag fitt nő vagyok, aztán el kezdek izzadni, de közben fázok, remeg a kezem, egyre nehezebben kapok levegőt, felgyorsul a pulzusom, nyom a mellkasom.
Nagyon jellegzetes a kezdeti gyengeség, rendszerint rájövök, hogy a pánikrohamom kezdete és akkor ledőlök vagy leülök és elterelem a gondolataimat olvasással, játékkal, TV nézéssel. Ha nem jövök rá, akkor teljesen eluralkodik rajtam, de igyekszek megtenni azt, amivel a kezdődőt szoktam legyűrni. Ha le tudok feküdni vagy ülni, akkor nem ájulok el. Jellemzően kb. 5 perc elég, hogy kiheverjem, de ha nem sikerült teljesen, akkor néhány perc múlva újraindul, akkor már jobban kell koncentrálnom arra, hogy legyőzzem...
Én nem is fogok.
Még 18 évesen a sokadik pánikrohamomnál elájultam el az apukám, nagymamám és bátyám előtt, akkor vizsgáltak ki és írtak is fel valamit, de sosem váltottam ki. Régen elég gyakran (minden reggel) 2 rohammal indítottam a napot, mostanában, így 51 évesen már egyre ritkább szerencsére, mert hamar megérzem és teszek ellene. Igaz, 2 hete ismét eluralkodott rajtam 1 hétig minden reggel és egyszerűen képtelen voltam legyűrni...
az enyémnek komoly rutinja van,21-évig volt katona,és üzemanyag szállitót vezetett,soha semmi nem volt,
tavaly leszerelt,most is sokat vezet,minden nap,
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Beleszerettem a legjobb barátomba?!
- Beleszerettem a legjobb barátomba, barátkozhatok-e vele tovább?
- Legjobb barátom rányomul az "exemre"?
- Holnap (szombat) találkozom a legjobb barátommal egy kávéra, akit a férjem nem kedvel...
- Nincs igazi barátnőm. A férjem a legjobb barátom.