Legjobb barátom megaláz (beszélgetés)
Gyerekek, abba kéne már ezt hagyni nem? Epervirág megkapta a segítséget, megy a személyeskedés minden irányba, szántsuk föl és hintsük be sóval ezt a topikot, annyira nyomasztó ami itt megy napok óta... :(de nem?...
Fejezd már be ezt a szegèny gyerekeket! Mindenük megvan!A nagylányom olyan helyeken volt a világba amit te álmaidban el sem tudsz kèpzelni.Plusz a Balatonnál van egy háza ès csak 14 èves.
Lehet, ha kővel dobálnád a repülőt azzal többre mennél, de ez csak magánvélemény.
Szerintem is, de nem volt vevő rá senki. :(
is-is. nevelem a népet más oldalon.
Mostanában nem igazán jársz erre. Találtál jobb programot, vagy csak egyszerűen unod az itteni dolgokat?
:DDDDD mennyivel szórakoztatóbb is lett volna:D
bizom benned. húzok is odébb:)
Akárcsak nektek az ilyen jellegű forumokon is meglátszik a nagy együtt èrzès.
Ahh, elment a sztori álláskeresésbe... Pedig én megprőbáltam visszahozni a Népligettel es férfiprostikkal, de ügyet sem vetettek rám. :))
Lassan vitorlát bontok...
Figyelj, negyed óra volt. Neki se került volna többe. Gondoltam miért ne, ha ez segítség. Nem lettem tőle kevesebb. Pedig már múltkor rájöttem, mikor kerestünk neki, hogy tök fölösleges, mert nem akar dolgozni.
Ezek mind olyan hirdetések voltak, hogy biztos mehetett volna elsejétől bárhova.
Ő tudja, ő élete. Meg szegény gyerekeké.
Nem olvastam vissza. Szerintem ha a legjobb barát megaláz, csak volt a legjobb barát. Emberek változnak, talán ő nem a legjobb irányba halad.
Még akkor sem tenném, ha fizetnének érte. :)
nem azért,csak hát mégiscsak végignyálaztunk egy pár hirdetést,
Azt mondod, nem illik visszautasítani a díjat?
Azért van bőr a pofádon...
Epekevirágocska!
Azt vesd ide a virtuális papírosra, hogy melyik melóhelyet választottad ahol a jövőhéten szépen elkezdesz dolgozni és támogatod a gazdaságot valamint gyarapszol és jó példát mutatsz a gyermekeidnek és a környezetednek;)
Kicsit nagy az arcod, nem gondolod?
Én már egy szavadat sem hiszem el.
Hálátlan alak vagy.
Én lemondok a te Nobel díjadról, ha nem haragszol.
Azèrt lett új telefon mert a masikat már bekapcsolni sem tudtam.Ha nem romlott volna el nem veszek másikat!!Mindenki itt tőlem megkapja a Nobel- dijat a sok segitsègèrt.Ès èn kèrek elnèzèst,hogy a masik telefonom vègleg elromlott!
na ugye,most már nincs kifogás, csak keresni kell valami jó helyet,
Kellett nektek ennyi hirdetést írni, rögtön lett új telefon. :)
én azért szeretném tudni talált-e valami megfelelőt,
A köszönöm annyira nem is fontos.
Csak tegyen már valamit magáért meg a gyerekeiért.
További ajánlott fórumok: