Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Bennem felmerult egy kerdes a leg magic-kel kapcsolatban. Nem lehetséges, hogy ez a mozgásfajta káros hatással van a hüvelyizmokra? Hallottam már ilyenről..én is keszulok venni, de amig erre nem tudom a pontos valaszt nem merek (irtam is egy ilyen szakertonek). Kivancsi lennek azert a ti velemenyetekre is, hallotattok e mar errol?
üdv
Szia!
Nekem volt egy idősza, amikor nagyon fájt a jobb lapockám szélénél valami. Nem volt ott se csomó se semmi.
Még masszőrnél is voltam, mert annyira fájt, hogy nem tudtam aludni meg forgolódni az ágyban.
Aztán a masszírozás után kb két héttel elmúlt!
DE azt is hozzáteszem, hogy most kölcsön van adva a LEG MAGIC-em.
Most nem használom nem fáj.
DE nem mondom, hogy az attól lett volna. CSak hogy írtad elgondolkoztam a dolgon.
makonya
Ma a nagyim mondta, hogy látszik hogy fogytam, pedig nem is mondtam neki hogy tornázok:-))))
oolllyaan jjjóóólll eeesseeettt!!!!
ja és a fenekemben érzem a hatását a leg magicnek!!!:-)
Jó h neked már van eredmény:) viszont diétázol is melette? és mennyit csinálsz naponta? vagy DVD?
én még csak pár napja csinálom, remélem nekem is lesznek hasonlo eredményeim!:)
Húú örömmel olvasom,h ennyi idő után sikert értél el :) Gratulálok. Én is kitartóan használom 2 napja ( az adatok feljegyezve :D ) és kiváncsian várom az eredményt 2 hét múlva :). Én pont a combimból szeretném legjobban ha menne le remélem azért onnan is fog majd.
Üdv
Sziasztok Csajszik!!
Ma nagyon boldog vagyok!Ma volt az első mérőkézésem!!:D Mikor meg jött a Leg Magic (2 héttel ezelőtt) rögtön lejegyzeteltem az adataimat!:D Mostanra Derék:-2cm,Has:-3cm,Csípő:-2cm,Comb: sajnos nem változott,vádli:-2cm! Nagyon boldog vagyok!Ez erőt ad,hogy tovább csináljam!!Már csak 2 hét van a táncversenyig!Remélem csini leszek!:D További szép napot nektek!
helo! én a metroban vettem pár napja. nagyon jó! megcsináltam már kétszer a DVD-t nagyon nehéz!!! aztán tegnap pihentem mert alig tudok menni meg ülni:D télleg nagyon fáj...:P(a popsim is...) de ma is megcsinálom..
szerintetek az elég ha 1héten 5-6 szor megcsinálom a DVD-t?? vagy több kéne??
szia!
A Baumax TV-shopos viszonteladó, így ott is találsz!
(én Baumaxban vettem az enyém)
Szia vidovics!
Én a Praktikerben vettem a rendes Tv-shop ost , DVD is van hozzá meg éttrend tanács. A Tescoban meg az Auchanban azért nincs mert mindet vissza hívták tőlük, tegnap mondta az auchanos eladó. Én a Praktikert ajánlom ott tuti kapsz.
Sziasztok!
Ti honnan szereztetek Leg Magic-et?Hónapok óta(jan .eleje)várok rá....Megrendeltem az Aktívsportnál,de mindig azt mondják,h majd ekkor,majd akkor.Se Tescobamn,se Auchan-ban nem láttam:((
Sziasztok!
Én ma vettem meg a Leg Magicot és nagyon bízok benne, látom itt a többség hatásosnak tartja ez erőt fog adni :). Vettem egy AB rider nevezetű hasprést az Auchanban de nem érzem a hasamban egyáltalán :( talán rosszul csinálom? Ismeri valaki ezt a gépet ha igen adhatna tanácsot :). Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra.
Sziasztok!
Régebben sokat írtam ide, mert szerintem nagyon jó és hatásos a leg magic, DE!!! Közületek senkinek nem fáj a háta, amióta használja? Nekem a használat után egy hónappal elkezdett fájni a két lapockám között. Nem tudtam miért, és próbaképpen abbahagytam két hétre. a hátfájás elmúlt. Szerintem rossz tartással csinálhattam vagy ilyesmi. Valakinek van ilyen tapasztalata?
nagyon régóta próbálkozom már, és most végre eredményesen, jojo efektus nélkül sikerült megmozditani a súlyom. Volt egy majdnem 2 hónapos megállásom, a súlyom semmit nem változott, amiben az a jó, hogy felfele sem csúszott, tehát az update tökéletesen jól beválik nálam súlytartásra. már megszoktam, néha pizza is belefért, bár erre most nem szeretnék gondolni a léböjt miatt. :)
A lényeg, hogy kemény munkának van ilyen eredménye. Életemben először küzdöttem ennyire a fogyással, és én győztem :) bár még nem vagyok a végén... :)
edig Norbi egyik 40 perces tornájára tornáztam, aztán ahogy nálatok is, meguntam, és már kényszer volt, nem lelkesedés, ami ugyebár nem jó. Bérea Szandi Vitalitás DVD-ján van egy reggeli torna a menü extráiban, azt minden reggel megcisnálom. Ma délután pl Norbi is ment, és sokkal mássabb a 2 torna, és azt hiszem ez igy már nem lesz unalmas. Egyébként ma azt a reggeli tornát megcisnáltam 2x, mert nagyon izmlázam volt, és már sokkal jobban érzem magam. :)
Eddig 15 kg ment le, és az álomsúlyhoz még 10 minusz kéne. Dolgozom az ügyön. :)
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.