Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Ha valakinek van eladó leg magic az légyszi írjon a következő e-mailre:burikevi@freemail.hu.
15000 ft körüli értékben ha használt az se gond!
Szia!
Most van időm válsazolni. Már nem most kezdtem el, de legalább 3-4 hónap kellett mire tényleg volt látványos hatása. Itt a Hoxán olvastam mások tapasztalatát, és az alapján próbáltam én is csinálni. Három féle terpeszt váltogatok. Először a telejes terpesz, majd a belsőtöl a közepéig, kintről a közepéig. Hogy kicsit könnyebb legyen 50-50-50 mindegyikből és kezdem elölröl. Ezt szoktam rogyasztott térdel is végezni. + még azt is lehet, hogy a csipőt előre tolni. Igyekszem mind több terpeszt végezni, de ha úgy érzem, hogy nagyon fáradt vagyok hagyom. Amikor csinálom ne gyötrelem legyen, hanem öröm.
Nekem van, de bevallom nem használom.
Eleinte használtam, és tényleg 1-2 perc után már éreztem, hogy a combomon és a hátsómon is van izom,csak jól el van rejtve.
De nekem nagyon megterhelte a csípőmet,és alíg tudtam megmozdulni utána, és a lépcsőzésről már ne is beszéljünk. És ezt egy pár hónapos baba mellett nem lehet.
Így száműztük a lakásból a pincábe. És visszatértem a régi kedvenc edzőtáramhoz az elliptrikus trénerhez.
Sziasztok!
Ti minden gyakorlatot végigcsináltok ami a dvd-n van,vagy csak azokat amiket leg magicen kell végezni? Én legszívesebben csak azokat csinálnám meg, mert a többit nagyon utálom,persze gondolom csak úgy hatásos ha végigcsinálom az egészet.
Én a hátradőlős figurát nem ismerem, de kipróbálom:)
Az előredőlősnél ráhajolsz a támaszkodóra, de nem nehezedsz rá, csak kézzel rögzíted magad felette. Lábaidat enyhén behajlítod, fenekedet hátranyomod. És akadás nélkül folyamatosan feszítve csinálod.
Egyenesen állva is érzed valamennyire a feneked, mert ott is folyik munka.
Köszi,
Megpróbálom.
Szia Dodi!
Angoltudás nélkül is menni fog, a csaj végig mutatja, mit kell csinálni.
Én beszélek (valamennyit) angolul, semmiről sem maradsz le, csak lelkesítő duma megy alatta, meg számol!
Csak próbáld ki! ;)
Üdv, kesanya
Sziasztok!
Van eredeti Leg Magic-em dvd-vel. Nem tudok igazán angolul. Mennyire hatásos. Nincs valakinek magyar nyelvű?
koszi a segitseget,igazad van,kipróbálok mást is ezen kívül,úgy biztos nem unom meg olyan hamar.
Ja es lejjebb olvastam hogy valaki kerdezte hol tudja megnezni a leg Magicvideot neten mert neki nincs.Nekem sincs ezert youtubon szoktam nezni. igaz ott csk 10 perc van. Itt a link h [link]
Sziasztok!
Nekemis van leg magicem már fél éve,de vhogy lusta vagyok használni. Mindig nekiállok és akkor látszik is az eredmény,meg sokkal jobban is érzem magam,olyankor az evéssel is leállok,de aztán egyszercsak abbahagyom a leg magicezést mer nincs kedvem már hozzá, és akkor nekiállok enni,nem érdekel semmi,és utána tiszta depressziós leszek,és megint elkezdek leg megicezni. És folyton ez van. nincs akaraterőm:(:(:( nemtudom mit csináljak:( nincs vmi jó ötletetek? előre is köszönöm:)
Sziasztok,
Megkérdezhetem, hogy ezt mennyi időn belül érted el? És milyen edzéstervet folytattál? ( idö, nap/hét...)
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.