Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Lecsóval töltött karaj recept

Lecsóval töltött karaj recept

Elkészítési idő 120 perc

A Lecsóval töltött karaj hozzávalói:
2 db paprika
2 db paradicsom

ételízesítő
2 fej hagymahagyma
1 tojás
1 kg karaj egészben
olaj


A Lecsóval töltött karaj elkészítési módja:
A lecsót a szokott módon elkészítem, a végén 1 tojással sűrítem. A karajt egészben veszem, ha csontos, kicsontozom, félbe vagy négybe vágom lapjára, hogy lapos szeletet kapjak. Fűszerezem, fokhagymát szelek rá, fóliát terítek rá, majd beleklopfolom a fűszert. Megtöltöm a lecsóval, olajozott alufóliába tekerem. 150-180 fokon kb. 1 órát sütöm, majd leveszem a fóliát, és még kb. 30 percig pirítom. Szeletelve tálalom.

A lecsót nem kell pépesre főzni, ezért csak a sütés igényel sok időt.


Kategória: Egytálételek receptjei


A lecsóval töltött karaj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook