Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte? (beszélgetés)
Én sem tudok úszni, de a gyerekeimet megtanítottam lebegni. Hason a vízben, ahogy engem is tanítottak annak idején.
Ennél tovább nem ambicionáltam a dolgot.
Nekünk ezzel kezdték az oktatást.
Érdekes, hogy most hogy a lányom jár úszni nem. Elég ha fel tud jönni. Lebegni én tanítottam meg, mert olyan mint te. Ha hozzáérnek már süllyed, mint az öreg fejsze nyél nélkül.
De még mennyire!
1 óra alatt megvan.
Én szoktam ennyit tekerni. A régi munkahelyem ilyen messze volt.
Ne má! Lebegni tök jó! A lányom is tud. Épp a napokban tettem fel róla képet a naplómba.
Mondjuk a vizet taposni nem tudom megérteni vele.
Ilyet még nem hallottam...
Közlekedj rollerrel, azt felengedik a buszra.
De bicikli.. Mikor a vénasszonyok egy babakocsi miatt is üvöltöznek.
Szerintem is fontos a fék. Volt ám biciklis is, aki a rossz fékje miatt halt meg.
Mondjuk a helyi buszsofőröket hozzá kellene szoktatni, hogy busszal visszük a bringát. Valahogy mégis kell...
Nem tudom elképzelni, hogy 15 km-t tekerjek a városba.
Ej no, létezik középső kitámasztó is, olyan van a postások bringáján is.
Szeretem én is a (női 26-os) Hausert, de a kosár nálam hátul van a csomagtartóra rögzítve.
Akkor minek neked bicaj?
Én az enyémet több alkalommal szervizeltetem évente, hogy meg tudjak állni minden helyzetbe.
Sötét piros, hauserem van. 26-os, női váz, a kormányra raktunk kosarat, kormányváltós 5 sebességes.
Ja, a bicajra is rossz oldalon szállok fel, illetve rossz oldalon tolom, így nekem a kitámasztó teljesen felesleges, mert rossz oldalon van:DDDDD
Atya gatya!
Ezek szerint úszni tudsz, de taposni a vizet nem?
Én nagyon jól úszok. Gyerekként tanultam meg (gyors, mell, hát), az edzőim mindig azt mondták, hogy igazi úszó alkat vagyok, de víziszonyom van, így ha megzavarnak, akkor még a gyerekmedencéből is menteni kell:D
Én csak úgy úszok, ha a férjem mögöttem úszik. Minden nyáron több alkalommal kiment a medencéből.
Hozzám érnek, lefröcskölnek, hozzám szólnak és abban a pillanatban elmerülök...
Teljesen megértem a víztől félő embereket.
Egyébként a víziszonyom ellenére simán kajakozok, vitorlázok, stb., csak mentőmellénybe;)
:DDDD
Én is így vagyok!
Egy régi főnökömmel mindig azt "játszotuk", hogy mondott egy ügyfelet, én pedig felsoroltam az összes neki kötött ügyletet, pontos dátum és összeg;)
Jelenlegi munkahelyemen is inkább a 16 karakteres számlaszám, mint az ügyfél neve...
Akkor van egy pár autista itt köztünk;)
Fiú, lány, semleges:DDD
Én sosem színeztem. Hangzás szerint döntöm el, hogy milyen nemű a főnév;)
Angolnál pedig a szórendet döntöm el eszerint...
Én nem, mert hiába rajzolok szépen ha nincs hozzá türelmem.
Se időm.
Nem.
Ha nem Feriként mutatkozik be valaki, hanem egy számot mond, akkor azt megjegyzem. Pedig ugyan akkor mondja ki, mint a nevét;)
Azt én se! És arcról sem ismerek fel senkit, aki valamit megváltoztat magán, pl. szemüveget vagy sapkát vesz fel:DDD
Nem rég (februárban) egy kollégám rollerrel jött dolgozni. Dzseki, sisak. Megkérdezte, hogy beengedem e. Megkérdeztem, hogy te ki vagy? Bemutatkozott:DDD
Én meg mondtam neki, hogy majd legközelebb normálisan felöltözöl és akkor megismerlek!;)
További ajánlott fórumok:
- Rég volt, szép volt /régi idők emlékezetes tárgyai /
- Petőfi Sándorról (adatok, versek, emlékezetünkben élő események)
- A Nemzet Színészeinek filmjei, emlékezetes színpadi alakításai
- A kerékpárosoknak mindent lehet?
- Ti mit tapasztaltatok a kerékpározástól? Várom a tapasztalatokat.
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?