Le tudnád élni az életedet egyedül? (beszélgetés)
Én úgy gondolom, nekem kellenek ezek a napok, hogy tartani tudjam a nívót. Nálunk én vagyok az, akinek nem szabad összeomlani, mert akkor káosz van.
Félre ne érts, a férjem egy remek ember, figyelmes, jó férj, jó apa, átlag fölött biztosítja a család egzisztenciáját, de ha baj van otthon, kiborul. Ha a macska beteg, nem bírja nézni, hogy injekciót adnak neki. Ha érted mire gondolok.
Én társas lény vagyok, családom is van, barátaim is, szeretek és szoktam is társaságba járni, de ha úgy adódik, hogy 3-4 napig egyedül kell lennem otthon, én azt nagyon szeretem....
Az első nap általában bepótolom az elmaradt házimunkát. Nagyon hatékonyan tudok dolgozni, ha nem kell megállni ebédet/vacsorát tenni az asztalra. Másnap csinálok valami olyan ételt, amit soha nem készítek, mert csak én szeretem, de lehet, hogy kisétálok a mekibe és bevásárolok mindenféle egészségtelen kaját. A többi idő az enyém. Olvasok, filmet nézek, beülök a fürdőkádba egy jó könyvvel, gyertyát gyújtok, keverek egy finom koktélt, imádom a küvetkező két napot:)
Még a szőke herceg sem hiányik!:)
Így van!
Én egyedül vagyok,de egyáltalán nem érzem magam magányosnak!
Már úgy értettem a kérdést,hogy attól még ,hogy vannak férfiak ,barátok,akárkik az ember életében,még vágyhat arra ,hogy egyedül éljen.Az egyedüllét igénye,szerintem nem egyenlő a magányossággal.
:))
Mert ugyan csak 26 vagyok,de rengeteget csalódtam már a "férfiakban"...
Kinek van erre szüksége?Egyébként is vízöntő vagyok,aki nem bírja a kötöttségeket sokáig :)
Simán!
Körülvenném magam kutyákkal,akikben ugyebár az ember sosem csalódik és ők feltétlenül szeretnek...
Dolgoznék,sokat utaznék!
Ha úgy alakult volna az életem,hogy nem találom meg a megfelelő társat,akkor igen.
Biztos vagyok benne,hogy nem élnék együtt csak azért valakivel,hogy legyen valaki velem mindig.
Ez nem jelenti azt ,hogy az ágyam folyton üres lenne,persze rajtam kívül:)))))
Nem tudom hányx láttam és még is itt lettem figyelmes rá! De most hogy irod már emlékszem!
Életem egyik legnagyobb filmje!
Bocsánat hogy ide irtam, nem a témához tartozik!