Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza! (beszélgetés)
A futópad is kardió gép :-)
Szerintem amúgy minden jó csak használjuk és ne porosodjon mint például most az enyém.
ilyenek a gyerekek :) te hány cm vagy? folyton gondban vagyok h mennyinek kéne lennem kg-ilag... :S
mi lenne az ideális nekem a 171cmehz
lányok ti milyen magasak vagytok??
Na látod,mondom én hogy máris teszel érte!
Remlem szépen alakul minden az új lakásba.
Dorkinc,fel a fejjel!Leadod azt ami zavar és kész!Már teszel is ennek érdekében! :-)
Igazából csak akkor tudok rápattanni ha Robika alszik,vagy ha Lacikám vigyáz rá,mert a kis huncut állandóan ott van ahol nem kéne,és így életveszélyes rá nézve az edzés.
Dorka fog járni, nem tudom még milyen ilyen zenés torna, biztos jó lesz neki :)
Az ortopédiára kértem beutalót mert amit kapott Vivivkém úgy elraktam hogy nem találom :)
A dokit még nem sikerült felhívnom :(
Minden okés?Mit mond a doki?
És hova mégy?Apróka ugróka,micsoda??? :-)
Amilyen ügyes vagy menni fog Neked az egy óra is!
Kajával jól állsz?
Én ma tojást eszek4Főtt tojást!Igaz a reggel ettem kevés sajtos perecet.Nem sokat,de akkoris....Azt nem kellett volna,főleg,hogy megvolt a hármaskám a reggeli mérlegelésnél.
Én is szoktam palackból inni, és mindenhová viszem magammal, de mostanában még az se jut eszembe, hogy palackból igyak:) Nyáron nekem is ment a citromos víz, nagyon jól tud esni.
Olga, én is kidöglök ám az ellipszistől, van h megállok 1-2 percre, és folytatom tovább, meg mindig állítgatom a nehézségi fokozatot. Eddig 45 perc volt a legtöbb, amit csináltam, de ma megpróbálom az egy órát.
Szent habakukk!3-4 liter!
Általában a 2 liter megszokott lenni Nekem ha odafigyelek+a kávék,tea.Ha nem figyelek oda akkoralig másfél liter....
Brigi drága igyál sokat nagyon sokat számít a folyadék a fogyókúrába is , de amúgy is kell :)
Én is keveset ittam , én úgy csinálom hogy már reggel elkezdem délelőtt tuti megvan 1 liter utána eszig még 2 liter és így 3 liter megvan, de ha ügyes vagy akkor akár 4 is lemegy :)
én ma már majdnem megittam 1.5 l citromos ásványvizet. :) az előbb magichoopoztam 35 percet :)
kéne futni de sajnos nincs nálam a cipőm :S majd a barátomét felkapom :) futok egy fél órát 40 percet aztán indulhat a mai nap :D
Szerinted én mit csinálok? :)
Üvegből iszok és viszem magammal épp ahol vagyok, citromot miért nem csavarsz bele, jó zsírégető, és a sima vizet úgy iszom :)
Nagyon kell a sok folyadék !
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.