Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lazac gyömbérrel és zöldborsóval recept

Lazac gyömbérrel és zöldborsóval recept

A Lazac gyömbérrel és zöldborsóval hozzávalói:
50 dkg lazac filé
fél póré
20 dkg zöldborsó
2 dl tejszin
1 kis pohár kefir
1 citrom leve
3 dkg vaj

gyömbér


A Lazac gyömbérrel és zöldborsóval elkészítési módja:
A felkarikázott póréhagymát vajon üvegesre párolom, majd hozzáteszem a 2x2 cm-es kockára vágott lazacot és a fagyos zöldborsót. Néhány perc alatt átsütöm. Sózom, gyömbérrel fűszerezem, majd nyakon öntöm a tejszinnel és a kefirrel. Egy kisebb citrom levével izesitem.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lazac gyömbérrel és zöldborsóval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook