Lassan fogyók ide:) (beszélgetés)
Persze,ezt én is tudom.
Nekem nagyon sok nekifutásom volt már.
De 5 lement,10 visszajött.
Most viszont jókor kezdtem el.
Úgy érzem most erős vagyok.
És nem is igazán érdekelnek azók a dolgok amiket nem eszek.
Nem hiányzik semmi.
Én nem ismerem ezt az atkins módszert.
Én nagyon sok gyümölcsöt eszem.
Sziasztok.
Én február elseje óta fogyozóm.Akkor a mérleg 131.5 mutatott.
Múlthét csütörtökön 126.5
És a héten hétfön mértem magam 125.5
Nem tudom ez lassúnak mondható e?
De én viszonylag elégedett vagyok.
Soha sem vagyok éhes.
Annyi zöltséget eszem,hogy lassan a nagybanin kell vásárolni.....
Csak 1-2 dolgot iktattam ki teljesen:Liszt,kenyérféle,Tészta,Rizs,Burgonya.
Ezeket nem eszem.
Még a cukrot kellene hanyagolnom,de a kv nem tudom meginni mással.
Kiváncsi lennék a véleményetekre.
De amúgy én tuti lassabban fogyok Tündy, mert már tavaly tavasszal is akartam fogyni. Elkezdtem futni, kb 1 hónapig futottam egyre jobban ment, de nem nagyon volt változás. Azért 14 kg az nem lassú szerintem. Én ha heti 0,5-1 kg-ot fogynék, az havi 2-4 azt tuti észrevenném a 6-7 kg feleslegből. De akkor se vettem észre meg most sem. De ha szép idő lesz megint akarok majd futni.
Jó akkor legalább centikben mérem magam.
A lassú fogyó tuti én vagyok
Nem tudod hol, hogyan? Dehogynem!
Pucéran, mérőszalaggal (centis - amilyent a szabók használnak) a legfőbb pontokon.
Gyakori pontok:
-kar: felkar, ahol az a bizonyos integető háj van
-mell: a bimbóknál
-derék: a mell alatt és a has felett, ahol a legvékonyabb vagy
-has: köldök körül
-csípő: ahol a legjobban kiáll a popsi
-popsi: kb. a popsi közepe körül
-comb: ahol a legvastagabb (felső részén)
-vádli: nem sokkal térd alatt, szintén ahol a legvastagabb
Olvastam már olyanról, hogy nyak körül is lemérte magát, a térde körül és a bokáját is, de szerintem ezek nem annyira fontosak.
Sziasztok!
Én konkrétan nem követek semmilyen módszert. Próbálok kicsit egészségesebben és kevesebbet enni, több gyümi zöldség, több ásványvíz. Tea cukor nélkül, stevia-val. 6 hete kezdtem ittoni dvd-kre tornázni, igaz úgy tűnik abbahagytam, mert múlt héten meg még ezen semmi nem volt. De csak mert a nagyszüleimnél voltam, meg elkezdődött a suli. De annyira látványosan semmit nem fogytam szerintem. Az itthoni mérleg szerintem nem megbízható, azon nem is mérem magam, de az meg hülyeség, hogy mindenhol méretkezem, és mindenhol mást mutat. A cm-eket meg nem tudom rendesen mérni, mert mi van ha kicsit lazábbra-szorosabbra fogom, nem ugyanott mérem...
Amúgy 62 körül lehetek, és szeretnék 55 lenni.
A centiket én is már 3 hete készülök megmérni, hogy tudjak majd viszonyítani.
Na majd ma!
csatlakoznék én is
Febr. 1től fogyózok. Próbáltam a kalóriákat számolni, de elég macerás. Úgyhogy csak egyszerűen figyelek, hogy csak akkor egyek, amikor éhes vagyok és akkor se vigyem túlzásba. Mellé tornázok.
Eddig 1-2 kilót fogytam, de mérlegelés majd vasárnap lesz. Remélem addigra kicsit több - lesz.
Mérni nem szoktam magam, nem tudom, hol, hogyan kellene.
Csak a nadrágméretet vettem észre, mert az látványos. :)
Nagyon ügyes vagy!
Ha sokat tornászol és súlygyarapodást tapasztalsz, akkor az azt jelenti, hogy fejlődnek az izmaid! Ami jóóó! Mert így sokkal több kalóriát égetnek el, ergo ha keveset eszel továbbra is, fogyni fogsz!
A centik sokkal fontosabbak, mint a kilók! Rendszeresen centizd magad.
Nem lehet sajnos csak egy bizonyos pontról fogyni bármit is csinálsz, úgyhogy nincs ötletem :(
Sziasztok!
Én január 1 óta fogyózom. Azóta 3 kiló ment le rólam, de nagyon ingadozik a súlyom.
Régen elég erősen tornáztam, de fogyni nem sikerült, csak még nehezebb lettem... :S
Pár hete kihagyom a vacsorát, csak gyümölcsöt eszem, ez is sokat segít.
Súlyra nem ment le semmi, viszont egy mérettel kisebb nadrágot hordhatok már!
Nincs valakinek ötlete, a csípőmről és a hasamról hogyan tudnék fogyni?
Jó reggelt, szép napot!
Szeretném tudni, mi ez, milyen a Neera kúra!
Esetleg valaki tud nekem válaszolni?
Sziasztok!
Én is nagyon lassan fogyok :(
Augusztus 28 óta 8 kiló ment le kb., de tartósan csak 5. A többi 3 ingadozott. No meg az akaraterőm is sokat ingadozott és rengeteg hivatalos meg családi ünnep közbeszólt :(
Egyébként én a saját diétámat követem.
Mikor ismételjük meg a Neerát?
Mert egyedül nem merek belevágni.
Sziasztok!
Én is társulok hozzátok, én súlykontrollt csinálom, eddig 3 kg mínusz. De most én is stagnálok, valahogy alig mennek a kilók. Vagy lehet azért érzem így, mert keményen tornázom is mellette, és az izom is súly? Fene tudja, még szeretnék 5-öt leadni, de a párom szerint már csak 1-et kellene, mert ha 70 kg alá megyek költözhetek haza :-)).
Azért a 14 kg ennyi idő alatt szerintem egyáltalán nem lassú!! Amúgy állítólag az utolsó kilók mennek le a legnehezebben...
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!