Lakáseladás nehézségei (beszélgetés)
Nincs irányár - vagy direkt buzdítani akarod az érdeklődőket az alkura? ;)
Ez a csaj is pontosan tudja, hogy nem fogod annyiért eladni. Mondj neki 21-et, ha errő ő megemeli az ajánlatát, elkaptad ;)
Azért az ingatlanossal elbeszélgetnék a helyedben, hogy képzelte, hogy ilyen ajánlattal állnak elő?
Az lesz a válasz.
De szerintem azt gondolja, ha ingyen adnánk, az lenne a legjobb biznisz..
Ez már a pofátlanság legalja szerintem.
A 21 olyan ár amit elfogadunk.. na de 13?? És augusztusig fizeti ki?
Nincs vele baj, de a 24 mill. tényleg túlzás. Külföldi oldalakon nem hirdetitek? Tipikusan az a lakás, amelyet az írek, olaszok imádnak :).
A virágok tényleg klasszak :)
Mi a baj vele szerinted?
Csak mert én is hallom, hogy állítólag zajos, meg forgalmas..stb.
Csakhogy az ablakok szigetelt műanyagok, itt fent semmi hang nincs. /nyilván a felújítás miatt most egy pici igen/
A forgalomról pedig , most lesz sétálóutca, szóval ezzel sem lehet gond.
Ha 20 lenne, még el is gondolkodnánk rajta elég erőteljesen.. csak hogy még senki nem mondott ennyit, aki valóban komoly vételi szándékkal érkezett volna.
Ez így van-Apámék házát 32 millióra értékelték,és 20-ért sem tudjuk eladni.:(( Egyszerűen nincsenek vevők a piacon:O Nincs rá kereslet.
Mondjuk ott sok a rezsi-100 nm,és több,mint 4 méter a belmagasság.500-as kerttel,teljesen alápincézve,és ami a lényeg,hogy a központban van,a legjobb helyen.
csakhogy akli befektető, az nagy haszonnal akarja eladni..
ami azt jelenti, hogy megveszi 16-18m-ért, felújítja max 4m-ból, majd eladja 30-ért.
18.. de inkább 16.
de ez anno 32m-ra volt értékelve.
ok, tudom, gazdasági helyzet stb.. és valóban nem családi ház. Viszont belváros. És itt ilyenek az árak..
Nyilván ha mondjuk Miskolcon lenne, akkor max 10m...
Belmagasság 3m
Gázszámla 4800 télen nyáron főzéssel együtt!
Közösköltség 14700.- korlátlan vízfogyasztással, takarítással, felújítási alappal együtt...
Villany, amennyit használsz.
szerintem ez jobb mint az átlag.
23.9m 67nm
most kell eladnunk sajnos.
1 áron hirdeti az összes ingatlanos.
/az igaz, hogy abból viszont sok van/
Inkább mondták hogy kicsi, mint hogy túl nagy lenne.
Ezt így általánosságokból nem lehet megmondani.
Az első, amire tippelnék az az ár. Ugyanis a nyitódból az jön le, hogy itt van ez a hipi-szupi lakás iszonyú olcsón és mégse veszi meg senki. Ilyenkor tapasztalatom szerint valamelyik tényező nem igaz. Vagy a lakás nem olyan szuper, mint amilyennek hirdetik, vagy az ára nem megfelelő. Lehetséges, hogy te azt gondolod, már így is olcsón adod, de a jelenlegi piaci túlkínálat miatt még olcsóbban kéne adnod, hogy el tudd adni. Esetleg érdemes lenne összevetni az árat a környéken lévő hasonló eladó ingatlanok áraival, és egy fél millióval alámenni!
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Végkép elkeseredve, avagy hogyan tovább a nehézségekből
- Mosási nehézségek...
- Tartósbeteg gyermek nevelésének nehézségei