Laboratóriumi szakorvos (beszélgetés)
Kedves Mindenki!
Mielőtt még az állapotom visszafordíthatatlan lenne - szinte a fejem búbjától a lábujjamig minden testrészemnél kisebb-nagyobb problémák vannak!!!! - kérlek segítsetek megtalálni egy korrekt laboratóriumi szakorvost!
Bizonyára már sokan kerültek hozzám hasonló helyzetben. A laboreredményemet megpróbáltam magam is "értékelni" - internet segítségét és pl. "orvos válaszol" stb. igénybe véve. A válaszok - még ha korrektek is - nem voltak kielégítőek. A háziorvosom lelkiismeretes, ennek ellenére a leterheltsége miatt nem tud velem érdemben foglalkozni.
A szakorvosi rendelőkben sajnos hasonló a tapasztalatom.
A háziorvos és a szakorvosok(!), egymástól függetlenül különböző kezeléseket, hihetetlen mennyiségű gyógyszert rendelnek.
Most már tudni szeretném a konkrét betegségem és az abból kivezető gyógyulás esélyét és módját.
Szeretném a segítségeteket kérni egy megbízható, laboratóriumi szakorvos elérhetőségéhez (budapesti), akit személyesen kereshetek fel! Aki kiértékelné a laboreredményeimet és egy egész emberként, nem különálló testrészenként foglalkozna velem.
Sajnos két természetgyógyásszal sem jutottam sokkal előrébb. Ugyan több idő jutott rám, viszont méregdrága, kizárólag általuk forgalmazott teákat-kenőcsöket-kezeléseket... ajánlottak.
Kérlek segítsetek!
r.emő
További ajánlott fórumok:
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Azt hallottam, hogy az allergia után is jár adókedvezmény.A szakorvosnak kell valami papírt kitölteni hozzá.Tudtok erről valamit?
- Milyen szakorvost keressek fel, ha erős szívdobogást érzek evés után?
- Milyen végzettséggel lehet valaki szakorvos mellett asszisztens?
- Van-e joga überelni a szakorvosi igazolást egy háziorvosnak?
- Ortopéd szakorvost keresek 2 évesem számára (szerintem teljesen befelé fordul a bokája) tud valaki ajánlani?