Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :) (beszélgetés)
Össz kb 25 kilót, ezt kisebb-nagyobb megszakításokkal 4 év alatt. Volt, hogy majdnem egy évre abbahagytam, mert belefáradtam, de akkor nem is volt ekkora akaraterőm. Most júli elejétől 10 kiló ment le.
sziasztok szép jo napot!!!!kérdezném a tortilla diétás???
Köszönöm nagyon aranyos vagy :) :) Megkérdezhetem h mennyit adtál le és h mennyi idő alatt ment le?
Ne aggódj, fogysz te is itt tartani! Én is azt hittem, hogy az életben nem leszek erre képes, aztán tessék. Kitartás!!! Küldöm a pozitív energiákat:D
10 deka az álomsúlyig...nagyon ügyi vagy! Bárcsak én is itt tartanék ahol te....
Jóestét. Hogy megy a fogyi lányok?
Én kicsit lassúltam, de így is megyeget. Már csak 10 deka az álomsúlyig:D:D:D:D:D
Azt már Karácsonyig csak meg tudom csinálni....
Hmmm tényleg jó ötlet , hogy így kitaláltok valami motivációt, nekem van egy bikinim ami már 2 éve nem volt rajtam de majd nyáron ujra büszkén fogok benne feszíteni:)
Kitartás!!!!!!!!
az tök jo akkor én is kiteszek valami motiválot!!!
Nekem az volt a nagy motiváció, hogy kiraktam a fotel karfájára a nadrágot, amiben jól akartam kinézni... eltelt 2 hónap, gondoltam felpróbálom. Hát leesik rólam. Kicsit sajnálom, mert olyan jól néz ki, és csak 2szer volt rajtam, de sebaj, majd lesz másik:D
na az nagyon jo ötlet nekem is kikéne találni valamit!!!
képzeljétek tök jó motivációt találtam ki, ha a hónapban minden hétköznap tornázok, akkor megveszem magamnak hó végén a szempillaspirált amit kinéztem :)bár komolyan mondom ez a Norbis DVD nekem nagy nagy <3 lett, tényleg nagyon imádom, észre sem veszi az ember és elment a 20 perc...csak az izomláz marad utána :D
szia!!!!szép jo reggelt!!!ird be hogy csodanö a keresöbe regizel és mindennap megkapod a tornákat kettö dbot!!!!!
Én itthon csinálom, mert a dvd-im sokkal durvábbak, mint azok az órák, ahol eddig jártam. Megizzaszt rendesen!:) Észre sem veszed, hogy eltelt 1 óra, annyira szórakoztató. Nekem nagyon bevált és régóta kitartok mellette.
Szia:) Szeretném megkérdezni, hogy milyen is a zumba? Otthon tornázol rá dvd-n?
Én is mindig átrendezem a szobát torna elött az a bemelegítés:) :) :)
Online torna?? Hol találtad?
Jóestét mindenkinek. Én ma rendes voltam, másfél óra zumba, nem is ettedm túlsokat. A stressz meg az idegesség egész jó fogyókúra... Csak nem a legegészségesebb:(
Na de egyszer minden megoldódik nemigaz?!
Diétára fel! Holnap ismét egy nap, mikor megszabadulhatunk pár dekától!
oké!!!!képzeld tornázni akartam elromlott a dvd lejátszom de kis hasprést csináltam.meg találtam a neten online tornát csak ahhoz átkell kicsit rendeuni a butorokat
Ha nincs benne cukor akkor nyugodtan ha van akkor inkább a mirelit változatot válaszd :D
oké majd szétnézek az étlapon!!!a konzerves borsot lehet enni??
Vagy ha nagyon megkívánsz olyasmit amit éppenséggel nem diétás akkor rendelj fél adagot, és másnap csinálj egy gyüminapot és hidd el semmi bajod nem lesz és a lelked is egy kicsit megnyugszik h nem csak "nyúltápon" kell élni, persze ebből nem kell rendszert csinálni de egyszer-egyszer meg lehet ilyesmit is engedni magadnak
igen biztosan van steak husi az van biztosan majd kiderül
salátát, szárnyas husit, halat. Valamelyik csak van az étteremben.
sziasztok!!!!hát én meg nem tudom milyen diétás kaját rendelhetnék ha megyünk étterembe!!!!szombaton!
Ma néztem, hogy alig van időm Karácsonyig és vár a zabálás... De idén nem így lesz. 24-én egészséges kaját fogok csinálni, és csak 1 féle sütit, ami valószínű túrótorta lesz. Vendégségben pedig nem eszek köretet, csak 1 sütit eszem, de azt látványosan, hogy a házigazda ne sértődjön meg.
Gratula csajok:) Csak így tovább:) Szerintem én is heti egyszer fogom mérni magam
Szép napot mindenkinek:)
Ma reggel 65.4 kg voltm:):):):):) Most az elmúlt egy hónapban nagyon megindultam, előtte meg 6 hét stagnálás. Alig bírtam már idegekkel azt a 6 hetet, de megérte. Ne adjátok fel, lesz eredmény!!!
heti 7x reggel éhgyomorra....
centizés havonta lesz
csajok megcsináltam ma Norbi Gladiátor fitness 2-jét.....reszketnek a lábaim :D de pont tök jól van összerakva, mert van benne az az atletikai világbajnok csaj, néhol ő is nyög, meg alig bírja csinálni, ez vígasztal, hogy nolám, neki is nehéz, pedig 1 gr zsír nincs rajta, meg ottvan az a nagyon nagydarab pasi aki a Norbival tornáik időtlen idők óta, nah az meg arra ösztönöz, hogy bírjam én is, hisz ő sokkal kövérebb, mégis csinálja :)
lényeg a lényeg, baromi jól esett :)
sziasztok!!!!én 95,7kilo voltam most pedig a multhéten 100kilot nyomtam
További ajánlott fórumok: