Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni? (beszélgetés)
Örülök neki, remélem a mi kicsikénk is gyorsan felépül.
Utána ugyanazt kapja ,amit eddig,vagy át kell térni valami diétásabb kajára?
Mondjuk a keverékünk is ivartalanítva van, rajta nem veszem észre ,hogy duci lett volna a beavatkozás után..
Igen, ahová mi járunk ott is, és olyan kedves a doktorbácsi az állatokkal:)
Legutóbb a cica felugrott az asztalára,mikor írt szegény majd leesett a székről ijedtében:)
Oh a baba márciusban érkezik, de nagy hassal nem akarom terelgetni az én kis bolondomat.
Két shar pei van, nekik voltak kiskutyáik, és egy keverék, azt hiszem lehet benne németjuhász, labrador, bármi:) Legalább 3.generációs keverék, de imádom:) + egy cica:)
Egyszer összejöttek nekünk is a kiskutyák, de lett mindnek jó gazdija...5 ből sajnos 2 elpusztult, a 3. pedig valamikor fél éves korában:( De a maradék kettő nagyon jól van, imádják őket.Tartom a kapcsolatot az új gazdikkal, úgyhogy mindig mesélik milyen csintalanságot követtek el.:)
A nőstény kölyökkorában beteg volt, másfél évesen ellett, utána el akartam vinni, de a párom , hogy jaj szegényke.Bár én ugyanígy voltam vele, mikor vége a tüzelésnek pikk pakk elfelejtem ,hogy milyen bolondokháza volt.Most viszont,hogy jön a baba lassan, már nem várhatok.Október elején lesz megejtve a műtét.Pontosan lebeszélem majd ,mikor a cicát viszem oltásra:)
Hát ahova én hordom őket, van véranalizáló, ultrahang, röntgen...csak, hogy a legfontosabbat mondjam.
Komolyan ha vakbelem lenne, inkább mennék oda ,mint a korházba:D
Nálunk kb 3000 fő a lakosság :))
Én viszonylag gyakran féregtelenítek, a doki mondta, mert 2 gyerekem is van és hogy miattuk is célszerűbb olyan 1/4 évente.
A baj az, hogy fogalmam sincs milyen felszerelést kell tartalmaznia egy állatorvosnak :)
Mondjuk van itt nem messze egy rendelő, ami kb 1 év nyílt, gondolom az pl elég modernnek kell hogy legyen.
Hát esetleg a felszereltség alapján.
Mást nem tudok, itt ahol élek egy alig 900 lelket számláló községben az embereknek az is elég, ha évente egyszer tartanak egy hatalmas kutyaoltást.Az, hogy féregtelenítés vagy foglalkozás az nem mond nekik semmit.Mossák kezeiket ,mert ugye a kutya be van ojtva....na bummm
Na ne.... tényleg vidd máshova.
Mi is elvittük a kutyusunkat egy ilyen idősebb lódoktorhoz azzal , hogy rázza a fülét, és erre adott sampont, hgy bolhás.
Na persze, ahogy kiléptünk mentünk is a másik dokihoz, ahol kiderült, hogy fülgyulladása van.
Múltkor mikor oltáson voltunk, pont akkor beszéltek le telefonon egy esetet, 3 hetes vemhes volt és ivartalanítani kellett. A mi dokink se mosolyogva mesélte, de megcsinálta...
Én annyira nem vagyok otthon ebben a témában, de nem igazán szeretném vemhesen ivartalanítani.
További ajánlott fórumok:
- Lakásfenntartási támogatással kapcsolatban tudtok segíteni?
- Magyar-Szlovák állampolgársággal kapcsolatban tudtok segíteni?
- Rontáslevétellel kapcsolatban keresek hozzáértő embereket. Tudtok benne segíteni?
- Munkajoggal kapcsolatban tudtok segíteni?
- Bosh WFD 1160-as mosógép használati utasításával kapcsolatban tudtok segíteni?
- OEP kiskönyv kitöltésével kapcsolatban tudtok segíteni?