Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kuruc pecsenye recept

Kuruc pecsenye recept

A Kuruc pecsenye hozzávalói:
8-10 sz. hús (tarja, karaj, vagy csirkemell)
só, bors, majoranna
mustár
8-10 sz sonka
liszt, pirospaprikával elkeverve
olaj


A Kuruc pecsenye elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, erdetileg tarjából készül, de mivel én ezt nem szeretem, ezért vagy sertés karajból, vagy csirkemellből szoktam készíteni. A húsokat fűszerezzük sóval, borssal, majorannával, majd bekenjük mustárral. A húsok közepébe 1-1 sz. sonkát teszek, majd félbehajtom a húst, és beforgatom paprikás lisztbe. Hőálló edény aljába olajat, illetve kevés vizet teszek, majd belepakolom a lisztes husikat, fólia alatt sütöm, egy idő után megfordítom, végül, amikor megpuhult, fólia nélkül rápirítok egy kicsit!


Kategória: Húsételek receptjei


A kuruc pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook