Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Krumplifánk recept

Krumplifánk recept

A Krumplifánk hozzávalói:
3 db burgonya,
12 dkg liszt,
2 db tojás,
20 dkg reszelt parmezán,
2 szál újhagyma ,
5 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
bő olaj a sütéshez.


A Krumplifánk elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, összetörjük. 2 dl vizet felforralunk, beletesszük a vajat, a lisztet és kis lángon simára keverjük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásokat. Hozzáadjuk a burgonyát, belekeverjük a sajtot, az apróra vágott zöldhagymát és megfűszerezzük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat és evőkanállal beleszaggatjuk a burgonyás masszát. Pirosra sütjük.


Kategória: Köretek receptjei


A krumplifánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook