Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Krémszaloncukor recept

Krémszaloncukor recept

A Krémszaloncukor hozzávalói:
25 dkg cukor,
10 dkg vaj,
4 dl tej,
2 kávéskanál kakaó-, dió- vagy rumeszencia.


A Krémszaloncukor elkészítési módja:
A megadott anyagokat 1,5 literes zománcozott lábasba a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A krémszaloncukor elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook