Kreatív ötletek (beszélgetés)
:DD Micsoda kényszer. :DDD
Irigyellek, hogy tudod ezeket a gyöngyöket csinálni. Ahol albérletben laktam amikor főiskolás voltam, a lányok mikor nagyobbak lettek párszor gyögyöztünk, igazi macerás meló!
Nagyon szép lett az új nyaklánc is =)))
Olyan ügyes vagy!
=))))
Jó lenne =)))
Sziasztok!
Na, most komolyan nagyon megokosodtam, de sajna olyan vihar van kinn, h ma sem megyek sehová, örülök, ha egyben hazaérek... =S
És te mit szoktál használni, sima kartont?? Tök mindegy végülis nem?
Utánanézek!
Vettem vastag filcet, de találtam (tök jó áta volt) kész virágokat is. A vastag filcből, majd a virág mellé csinálok nagyobb virágokat a kész filcvirágokat pedig majd felhasználom most a tavaszi dekorációhoz.
Vennem kell majd koszorút hozzá.
Érdemes vastagabb filcet venni, mert annak jobb a tartása.
Ha mégis a hagyományos anyaggal dolgoznál, akkor valami kis merevítés lehet, hogy kéne neki pl. egy drótalap. Vagy a kész virágokat szalma, vesszőkoszorúra ragasztod.
Ilyen megoldásra gondoltál? Estleg készen veszed a virágokat?
Érdemes az egész tárgyat világos színnel lekenni, mert a szalvéta nagyon vékony, tehát a sötét alapszín (a tárgyé) elég zavaró.
Fenyő zsepitartót (naplóban) viszont nem festettem le, az maga elég világos.
Én is régen voltam Praktikerben. Az egerszegiben átrendezték ezt a kreatívos részt :( Már alig volt valami.
Ha sok minden kell jobba jársz, ha rendelsz! A szállítási költséggel együtt is jobban kijön!
Azt csinálom, hogy több barkács könyvet előszedek, ami érdekel, amit készítenék és összeírom mi minden kell hozzá: szalagok, karton, festékek, mozgó szemek, fagolyók... ilyesmi.
Cserepeket pl. a Praktikerben vettem, mert nagyon jó a választékuk.
Biztos most is van a Praktikerben szokott lenni, bár rég jártam már ott, mostanában a Bricoban voltunk, ott vettem ezt azt.
Az a baj, hogy nagyon szegényes még a készletem, és így hirtelen elég nagy kiadás.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Téli és karácsonyi olcsó, kreatív dekorációs ötletek
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Segítsük egymást kreatív ötletekkel! Ki hogy rendszerezi a dolgait otthon, hogy praktikus legyen? Minden megoldás érdekel!