Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
Én már március elsején elhatároztam magam és nekem is csak 1kg ment le, pedig igyekszek mindent betartani amit elterveztem -persze kisebb-nagyobb bűnözésekkel:-). Az én módszerem a következő:
napi min.2liter viz/csapról/, napi 40 perc Duci Tréning torna, reggeli 2sz abonett margarinnal, ubival, párizsival, vagy tojással /ami éppen van/, tizorai 1müzli szelet /mert édesség nélkül meghalnék/, ebéd főtt kaja /amit épp a családnak főzök/, uzsonna és vacsi pedig fehérje és gyümölcs /joghurt, kefir, főtttojás/.
Na, és ezt eddig be is tartottam - fogjuk rá. Remélem sokáig sikerül ezt folytatnom. Sok szerencsét mindenkinek!
Azt hiszem én vezetem az itt lévőket centiben, na ezt nézzétek:
93kg
164cm magas
derék: 98cm, csipő: 119cm, mellb.:106cm, comb:70cm
Álomsúly: 75kg
Holnap küldöm a méreteket.
Hajrá csajok!
Szerintem ez egy nagyon jó kis csapat lesz. Nekem 77.5-ről kellene lemennem 65-re. Akkor sem leszek nádszálkisasszony a 162 centimhez.
Szerintem egyébként bárki, bármilyen módszerrel akar fogyni, a lényeg, hogy minden leadott kilóval az egészségünkért teszünk. És ez a szempont motíváljon mindenki, hogy egy egészségesebb életért is küzdünk nem csak a csini fürdőrucis fotókért.
hajrá lányok, akkor aki jelentkezni akar az írjon vagy itt privibe (de akkor mail címet is kérek) vagy a fogyjukegyutt@googlemail.com ra. Amit küldj el az mell-, derék-, csípő-, comb méret súly, álomsúly és a dátumot hogy mikor mérted az adatot, ha van kedved küldj egy teljesalakos fotót is, én táblázatba beírom és minden héten hétfőn elküldöm a meglévő mail címekre. HA nem itt irsz, akkor küld el az itteni nick nevedet is, péntekig 04.01 éjféligig lehet jelentkezni. várom a leveleket.
üdv Kátya
na akkor én is leírom a ma reggeli mérleget, csak mert már annyian megtettétek
mb:111cm db:90cm, csb:111,5cm, cb:71cm, súly:90,1kg, magasság 168cm, álomsúly:65, de már 70-el is elégedett lennék.
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt