Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
Köszi, mindenki nevében. Megtisztelő!
Tényleg szerintem is jó kis társaság alakult itt ki.
Hát, az biztos, hogy jól meg kell gondolni kinek mit mond el az ember, mibe avat be kollegát. Nagyon rosszul sülhetnek el dolgok.
Az egész irodáben mi úgy huszan vagyunk, ebből egy kolleganő az, akinek tudom, hogy el lehet mondani a dolgaimat, de azért neki is csat szűrve, mindent azért nem ad ki magáról egy munkahelyen az ember. Van privát terület is, amihez senkinek semmi köze.
Hátha hasznos információ!
Mennyi vizet igyunk egy nap?
A testsúlyunkat meg kell szorozni 0,3. A kapott eredmény dl-ben értendő!
Ennyi vízre van szüksége a vesének a normális működéshez!
Rendben! Tornázni fogok a gyerkőccel!
De most még elmegyünk a kutyával egy nagy sétára!
Este jövök!
Szia Meli!
Örülök, hogy csatlakoztál.
Így te is, este 8 órakor állj neki valamit mozogni, amit szoktál. Ugyanis már a múlt héten leegyeztettük, hogy így együtt fogunk sportolni ma este, ha nem is egy térben, de egy időben.
Szia Meli!
Örülök, hogy itt vagy :) Itt mindenki végez valamilyen testmozgás, senki nem panaszkodott eddig a gyerkőc miatt, úgyhogy büszke is vagyok rájuk, rátok, mert ilyen kitartóak vagytok :) Neked Meli, pedig külön gratulálok, hogy bevonod a kicsit is! :)
Szerintem akkor ez a kolleganőd már nálunk dolgozik (ő is itt a postázást csinálja). A postáról teli szatyrokkal jön vissza, persze csak a hó elején, mert ötödike körül elfogy az összes pénze. Vásárlásfüggő szegény és ezt fennen hangoztatja is magáról. Mindenkiről mindent tudni akar, ha egy új felsőt meglát valakin, rögtön kifaggatja, hol, mennyiért vette.
Az jó, hogy már 8 órát dolgozhatsz így, gondolom fizuban egyáltalán nem mindegy.
Sziasztok!
Ma regisztráltam az oldalra és Rozinante egyik hozzászólása ösztönzött erre!
Én is szeretnék 20-25 kg-tól megszabadulni!
Remélem csatlakozhatok hozzátok egy kis lelkesítésért!
Hozzászólnék így összeségében egy-két dologhoz:
- Akinek kisgyermeke van:
Az én kislányom 2,5 éves. Nem lehet arra fogni a tornát, hogy nincs idő a gyerek miatt. Amikor kisebb volt, akkor az esti lefektetés után tornáztam, mikor ő már aludt.
Most pedig, hogy nagyobb velem együtt tornázik. Utánoz, lelkesít, hogy még anya, még!
- Aki vidéken lakik és van kertje:
Csajok! A legjobb torna a kert ásás, kapálás, gereblyézés! Megmozgat minden izmot.
Múlt héten kertet ástam, mert a párom külföldön dolgozik! Annyira izomlázam van, hogy iszonyat. Súlyzós torna után nincs ilyen fájdalmam!
Hajrá mindenkinek, kitartást!
Jó lehetett így kiszabadulni egy kicsit! Még, ha minka miatt is. Én bent ülök egy irodában és kint melegebb van már, mint bent.
Várom már, hogy indulhassak haza.
Sziasztok!
Jelentem, hogy 1 óra alatt megtettem a távot, oda-vissza. A vádlim ég, a lábam fáj, de sikeresnek nyilvánítom az akciót! Nagyon jól esett ebben a szép időben. Bedugtam a fülhallgatóm, szólt a rádió, és az aktuális szám ritmusára lépkedtem. Nagy volt a kísértés, hogy nem szálltam fel a villamosra, de nem tettem!! Veletek mi újság?
Abba legalább bele is haraphatsz! (kivéve, ha mérgezett, lsd Hófehérke)
Az egérrel a szádban kicsit furin néznél ki, ahogy kilóg a farkincája! Az ügyfeleknek biztos tetszenél!
:-D
Most jöttem vissza ebédből.
Nekem is most fér már bele, mikor is a lányommár nagy. Addig amig ide-oda hurcolásztam, nekem sem igazán fért volna bele.
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt