Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
Jó reggelt!
Hát Lányok...tegnapi jelentés: nap közben csináltam 30 perc Tatareket...fél óra múlva oan izomlázam lett...aztán du. jött a barátnőm, vele is fél óra...de másik programot...mit mondjak?mire végeztünk remegett mindenem...este "veletek" fekve csináltam 50-50 oldalsó lábemelést és terpesztést-a combjaim és a fenekem miatt...mára olyan szinten izomlázam van, hogy alig bírom megemelni a kezeimet is..:-D Honnan töltöttél le hastáncot?Én is szeretném...fő a változatosság... :-)
Amúgy ügyik vagytok, sokat írtatok, miöta nem néztem be, még végig sem bírtam olvasni... :-)
igen, mert reggel mértem magam és szinte mindenhonnan ment le minimum fél cm a mult hét keddhez képest:) meg izomlázam is van:)
meg férjemmel is sikerült egyezségre jutni:) addig míg én megfürdetem a gyereket addig ő tornázik fél órát és utána ha a gyerekkel ő lefekszik akkor tornázom én, és így nem este 9 kor kezdem el, mikor már csak dühb ől csinálom:) és így jó mindkettönknek:D
Jó reggelt! :)
Gratulálok Kátya, és mindenkinek aki tegnap este tornázott! :) Ügyesek vagytok! :)
tundylany: nem formálódom, mivel sok a felesleg rajtam. Heti 1x csinálom, ami nem sok, és nincs is látványos eredménye. Ha megépül a szobám, akkor viszont heti 4x fogom csinálni. Mindig az lebeg a szemem előtt, hogy van egy zumba oktató, akivel a Fókusz csinált riportot. Leveleztem vele egy ideig, és azt mondta, hogy ő heti 3x zumbázott, életmódott váltott és 5 hónap alatt 130 kilóról 90-re lefogyott. Azóta ugye megcsinálta az oktatói vizsgát, és itt pesten ad zumba órákat. Na, nekem ez lebeg a szemem előtt, hogy ha neki sikerült, nekem miért ne? Persze mások vagyunk, máshogy reagálunk dolgokra, de akkor is ez az egyik mozgatórugóm, no meg Ti lányok :) Nagy ösztönzést adtok! Hajrá:)
szia
én mértem magam, és sokhelyről lement a cm ben egy kevés, és már 89-et mutat a mérleg stabilan:) pedig meg kéne már jönnie:S
Jó reggelt!
Van öt percem, gondoltam beköszönök. Jó korán keltetek, én fél 6-tól 20 percet kínlódtam, mire kimásztam. De így is időben voltam még. Elpakoltam, amit tegnap vasaltam, indulhat a nap. Nekem se izomlázam, se nem mértem magam.
Kátya, az izomláz jó, élvezd, hogy megint elégettél egy maréknyi zsírt. :D
Szép napot mindenkinek! :))
jó reggelt lányok.
Izom lázam van mindenhol:'( remélem nektek jobban kezdödik a reggel:)
puszi
Jó reggelt mindenkinek!
Ma se volt kegyes a mérlegem, nem lettem kevesebb....igaz pár nap vagy 1 hét és itt lesz a piroska én már ilyenkor elkezdek vizet visszatartani :( Attól még nem jó érzés.
Sok sikert mindenkinek.
halihó!
én is beszállok:)Május 1.-ig 3 kiló minusz a célom,na meg alakosodni se ártana!:)
szia
köszi végig csináltam fél órát, de szerintem visszatérek a Norbi duci tréningre, mert lehet hogy hülye stílusa van, de eddig hatásosnak tünt, a Béres az nagyon az erönlétre megy ez a hastánc meg csak kar és has erősítés volt:S na majd holnap:)
puszi mindenkinek és jó éjt
Na, lányok! Én most megyek aludni, korán kelek! Jó éjszakát! Holnap beszélünk! :)
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt