Közös fogyi 2011.04.01-től (beszélgetés)
Hát nem tudom, lehet :(
Most tanulgatom én is a kertészkedést, még bele kell jönnöm :):):):)
Igazából az motivál, amikor ver a víz a fáradságtól,hogy vegyszermentes zöldségeket teszek az asztalra le a gyerekeimnek :) És tudom hogy nincsenek agyonpermetezve meg minden .
Arról már nem is beszélve, hogy mennyi mindent így nem kell megvennem a boltba, mert bizony mi se vagyunk eleresztve a pénznek és az ember ott spórol ahol csak tud.
az tök jó:)
nekem valami bajom lehet a zöld teától, mert már megint fáj a hasam, érzem hogy görcsölget:'(
Nagyon szuper lehet. Teljen örömöd benne! :)
Állatkák is lesznek? Nincs is jobb egy önellátó gazdálkodásnál. Teszel majd fel képet a sziklakertekről?
nagyon ügyi vagy:)
én ma lelépek 14:00-kor és megyek veszek magamnak pár dolgot, meg a kislányomnak új gatyát, mert szegények csak bélelt van:S
Csak magunknak,de ami felesleg lesz,azt eladom.
Áhhh,még nagyon sok a tennivaló benne, 1600 nm nem olyan kicsi, ha kapálni kell ám :):):)
2 sziklakertet már sikerült megcsinálnunk, ennek is örülök már nagyon :)
Régi vicc jutott eszembe:
Ifjú pár beszélget az ebédnél:
Fiatal feleség: -Drágám, most már elárulhatom neked, hogy én csak rántott húst meg palacsintát tudok készíteni.
Ifjú férj: - Ne is törődj vele! Csak egyet árulj el, kedvesem: ez, amit most eszünk, ez melyik?
Ha, ha, ha....
Nekem az első borsófőzelékem lett sós, mardt benne kemény a borsó és rettenetesen híg volt. Ráadásul kb. 1,5 óráig tartott, hogy én pucoltam hozzá az új zöldborsót.
De idővel szerintem ezt is meg lehet tanulni, a főzés. Ha az alapok megvannak, már el tud készíteni mindent az ember lánya.
Elfogyott a zöld lötyim!!! (1 liter!)
:-D
tavaly és is megcsináltam a káposztalevese hetet. Jól bírtam, de én úgy ettem, hogy változatos legyen. Egyik nap azt mondtam rá, hogy ez káposztaleves, másnap, hogy paradicsomos káposzta, majd, hogy olasz ministrone leves, és végül átturmixolva vegyes zöldségkrémleves volt.
Nem annyira szürnyű!
További ajánlott fórumok:
- Fogyi 2011.05.23 kezdettel
- Közös fogyi második felvonás!
- Állandó fogyi? Gyerekekkel otthon?Monor környékén laksz? Írj hátha van közös témámk?
- Nálatok is 2011.05.01-től 50%-kal megemelik a bölcsődei térítési díjat?
- XVII. kerületi gyerekesek! Mit szóltok, hogy 2011.04.01-től megszűnik a kerületi gyerekügyelet?
- Közös fogyizásra invitálnám azokat, akik Szeged-Szőregről vannak itt