Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Szakmailag félmegoldás, de hát a szakmai kérdések ezügyben régen nem nyomnak a latban.
Digitális sulit meg 7. felett nem rendelnek el, ezt még szeptemberben közölték. Ezt úgy tűnik tartják még.
nagy a pangás (látom, hiányzom :D), de esemény történt:
a fiamék osztályát kranténba tették, mert találtak egy covidost, de ez nem vonatkozik az oltottakra
csak én érzem úgy, hogy ez félmegoldás?
azt olvasni, az oltottak is elkaphatják, továbbadhatják, másrészt, aki karanténba kerül 10 napra, az most otthon pótolhat, ha tud, digitális oktatás nélkül
VMG órarendhez:
Tavaly, 9-es órarendben média tagozaton nem volt első órájuk, minden nap 8.30-kor kezdtek. Most 10-ben heti 2szer mennek 7.30-ra, illetve a lányom rádiózik, ezért pénteken is korán megy. Az egyik korai óra a töri szakaszvizsga-felkészítőjük.
Úristen! Köszönöm! Ugyanez fenn van 4. osztályosoknak is, nyomtattam is ki 1-2 random sorsolt feladatlapot.
Nagyon jó, csak ajánlani tudom!
Kedves vagy. :-)
Amúgy szerintem is a lehető legjobbkor került elő András munkája.
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Ady biológia-kémia, illetve a Rákóczy, Szent László azonos tagozatáról? Felsőfokú továbbtanulás szempontjából versenyképes lehet?
Az iskolai SZMK-nak küldtem ki azzal, hogy osszák meg az osztályaikban. Így sok emberhez eljuthat.
Nagy szerencse, hogy vagy itt nekünk!
Igen, nekem is feltűnt, de tudod mit?
Írja oda, szíve joga. Míg a közösség számára ilyen hasznos munkát tesz közzé ingyen, ez nem hinném, hogy igazán ártalmas annak, aki elolvassa. Sőt, remek beszélgetés kerekedhet abból, mikor is volt ez miundennapos ima és mi lett a következménye...!
Hogy te mikbe nem botlasz bele...
Nagyon hazsnos oldal, fölkerül majd az ajánlottak közé a felvizsgán is? (ha egyszer frissül)?
Hú ez de jó ! Elmentettem a linkeket.
Köszönöm szépen ! :)
Köszi! Átdobtam az érintetteknek.
Betegeknek gyors javulást!(Ugye nem lesz megint digitális...)
Szerintem ott is örülnének neki.
Tavaly pont ezt csináltam a kisebbik lányomnak a matekkal, csak kicsit fapadosabban. Képmetszővel kivágtam azokat a feladatokat, amelyek kevésbé mentek, és azokból raktam össze újabb feladatsorokat.
Nekünk most leginkább a szótár része jön jól. Át is küldtem a nagylányomnak.
Hogy te mikre nem bukkansz :)
Nézegetem és tényleg egész jó így csoportosítva, keverve stb.
Köszi!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?