Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Hívtam az Eötvöst. Azt mondták dolgoznak rajta, hogy minél előbb láthassák a szülők. Amint megkapják felrakják.....!!!!!??????
Nem voltam elég bátor, hogy hozzáfűzzem, hogy már hozzáférhető azon a bizonyos oldalon. Ha valaki bátrabb, tegye meg.
Bár ettől valószínűleg nem tudjuk meg előbb.
Hát nem akartam ennyire nyíltan ezt írni...
Mert ha hivatalosan men minden, és nem kése "befésülni" még egy két azonosítót, akkor fel lehetne rögtön rakni.....
Ezt írtam lntebb.. .elev azt se értem, Győrben mi tartott a módosítások után (mert ugye elektronikus felületen van az is) 1 hónapig.
Így ha az iskola ide erre a linkre fel tud épni, kb csak át kell másolnia a honlapjára.....
évek óta ez megy, nem értem miért jó, hogy 14 éves gyereket tartanak stresszben 2 hónapig.. épp elég volt a sok szóbeli, na meg az írásbeli....
igazán a suliknak már nem sok mindent kell csinálniuk. :-)
Ctrl C, Ctrl V és kinn a honlapon :-)
A fellebbezésekről nem Győr dönt. És mindenhol lesz 1-2(-3...)
De ne izguljatok, aki bent van, az nem szorul ki emiatt. Van pár plusz hely az igazgatók rendelkezésére.
Oké, értem ezt is.
De amikor teszem azt az adóbevallásnak határideje van, akkor az a határidő sem azt jelenti, hogy addig a napig MINDENKINEK várni KELL és addig tilos bármit is csinálni, tilos korábban befejezni.
Jobb lett volna, ha az adják meg határidőnek, mi az az időpont, amíg az iskoláknak ezt ki kell függeszteni. Akár honalpon, akár az iskola épületében.
Apáczait hívtam.
Már tovább sem kapcsolt a portás. Ő azt mondta, hogy amint meglesz, fent lesz a honlapon, de nem tudni, mikor lesz meg.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?