Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Sziasztok!
Én felhívtam Győrt, azt mondták, hogy még a sulik sem látják az eredményeket, így még nincs értelme telefonálni, mert nem fogják tudni megmondani. Azt mondta a hölgy, hogy kora délután már talán.....Döbbenetes, hogy az utolsó pillanatig várnak, és gondolom a sulik még akkor sem biztos, hogy egyből megmondják....Meg fogok bolondulni.A másik, hogy a lányom sulijában máig kéne a tankönyvrendelést leadni, és én addig nem akartam a suliban megmondani, hogy elmegyünk, amíg nem biztos. Márpedig ha nem kérek tankönyvet, akkor meg kell...
Köszönjük! :) Az a baj,hogy megígértette velem,hogy nem telefonálok be :D De ezt képtelenség kibírni . Most még korainak tartom, délután 2-ig megpróbálom magam visszafogni, már az is kihívás lesz. :D
De...remélem idén is igyekeznek!
😊😊
Szurkolok, hogy oda vegyék fel, ahová szeretnétek, de azért küldöm az energiát: az Api a legjobb! 😄
Izgulok értetek, ha tudsz valamit, sikíts!
Tavaly ilyenkor nem tette ki már pár suli? Úgy rémlik.
Zitoka, olyan jófej vagy . :) Miattad biztosan bánni fogom,ha a lányomat nem az Apiba veszik fel ;)
Telefonon keresztül nem tudják, úgyhogy hajrá! 😊
jajj ne már. Ennek nem örülünk itt mi sem. :( És a betelefonálásra vajon leharapják a fejünket? :)
tavaly se tette ki a Radnóti, csak levelet küldtek a lehető legkésőbbi időpontban.
Azért én reménykedem az Árpádban, tavaly is kitették 19-én a listát, hátha ma is... :)
Hívtam az Apit, nem mondanak időpontot, csak ígérik, hogy nagyon igyekeznek...
Ezeknél a pontoknál sokkal jobbal nem válaszoltak a méltányossági kérvényünkre. De már nem is bánjuk, türelmetlenül várjuk a Radnótis eredményeket. Elég lenne, ha kiírnák a ponthatárokat, akkor első helyen jelentkezettekként rögtön megnyugodhatnánk. (Vagy sem...)
Ezt nem tudom, hogy hoztam össze, de "ismerős gyereke" akart lenni.
73,5 Trefort ponttal behívtak utólag. Az enyémet 83,5-tel nem.
Mi nem is akartunk a Trefortba menni, de urtős gyereke igen, és az ilyen furcsaságok miatt nem fogják felvenni.
Na akkor mehet még a körömrágás ott is :D
Az elozmenyeket nem olvastam, de pl kislanyom ugyanazon tantargybol 2 helyen szobelizett, egyik helyen max pontszamot kapott, masik helyen 37pontot,mert - az en hibam, rosszul "keszitettem fel" - faszul zajlott a szobeli, nem ugy, ahogyan vartuk es - 13ponttal es veresre ragott ujjakkal reagalta le a nem vart helyzetet... A proba irasbeliket 48pontosakra irta, eles helyzetben pedig kozel nem teljesitett olyan jol, magyarbol pl banalis hibakat vetett.... Szoval az irasbeli sajnos nem mindig tukrozi a valos tudast... Biztos vannak olyan helyek, ahol igy is tudnak "bundazni", de sajat tapasztalat, h sokosszetevos a dolog, foleg, ha nincs a gyerek hozzaszokva az ilyen stresszhelyzetekhez
Engem meg a budapesti Vörösmarty érdekelne, de nagyon. 😁 És róluk semmi info, hogy mikor szokták kitenni, ha kiteszik.
Most megnéztem, valóban vannak olyanok a rangsorban, akiknek legföljebb 65-66 pontos lehetett az írásbelije (max. bizi mellett). Ráadásul magas (max. vagy ahhoz közeli) szóbeli pontszámot kaptak... Tavaly is voltak hasonlók a rangsorban... Hogy is mondjam... jó lenne tudni a magyarázatot. Mivel nyilvános listáról van szó, fura lenne, ha nem tudnák megindokolni... :/
Semmi baj, érthető, én is tűkön ülve kattintgatok. 😞
Jogos, elnézést akkor akit megtévesztettem. Fejvesztve küldtem tovább ahogy megkaptam
Jaj most látom, h a Városmajoriról van szó... Szóval nekünk az érdi
Nem, nálunk a Jóska az első. Osztályszinten kaptam a hírt, és gondoltam továbbítom, hátha valakit felvidítok, vagy legalább a bizonytalanság érzete múlik el.
Köszi, én az archívumban az ideiglenest találtam cssk meg (persze mindig akkor jutnak ezek eszembe, amikor telefonról vagyok és nincs wifi, így meg bazi lassú :/) Érdekeltek vagyunk és azért izgulunk, mert épp középmezőnyben van az ideiglenes szerint, szóval kétesélyes. A battai Aranyban 6.a listán (biosz). Az a suli szimpatikusabb lenne, bár nyilván a VMG jobb, de sajnos a szóbelit elég hülyén oldották meg, nem épp gyerekbarát volt, ha ilyen a hozzáállás, akkor az elszomorító... Na de az utazás miatt sokkal jobb volna a VMG... Mert sajna ez is egy szempont.
Ez nem a felvett tanulók névsora,ezt még márc 21én tettél fel
Érdekeltek vagytok? Tavaly is gyorsak voltak!
Aztamindenit neki, de gyorsak voltak, ez igen !!!
A Madách kitette a végleges listát!!!
Igen, másokra gondolok. 64 pontos írásbelinél kíváncsi lennék arra a "megfelelő indoklás"-ra....
Szia, én megnéztem a weboldaluk archívumát. Tavaly ápr. 20-án kitették. Mi is érdekeltek vagyunk...
További ajánlott fórumok: